ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στη φυλακή ο 44χρονος που εμπλέκεται στο κύκλωμα των Σέρβων εκτελεστών - Τι είπε στην απολογία του

Στη φυλακή ο 44χρονος που εμπλέκεται στο κύκλωμα των Σέρβων εκτελεστών - Τι είπε στην απολογία του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε πως μετέφερε ένα αμάξι από την Αθήνα στην Κέρκυρα χωρίς να γνωρίζει τι περιείχε ούτε όμως και τον σκοπό της μεταφοράς του

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 44χρονος, αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη για την εμπλοκή του στην ομάδα των Σέρβων εκτελεστών που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε πως μετέφερε ένα αμάξι από την Αθήνα στην Κέρκυρα χωρίς να γνωρίζει τι περιείχε ούτε όμως και τον σκοπό της μεταφοράς του. Σχετικά με το κινητό που φέρεται να είχε στην κατοχή του, φέρεται να είπε στον ανακριτή πως δεν ήταν ο αποκλειστικός κάτοχος και πως του το έδωσε στην Αθήνα ένας συγκατηγορούμενος του -έγκλειστος σε φυλακές στο εξωτερικό-, αλλά και πως ο ίδιος το παρέδωσε σε κάποιον άλλον στην Κέρκυρα.

Υπενθυμίζεται, πως για την υπόθεση έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, που αφορούν μεταξύ άλλων τις κατηγορίες της ένταξης, συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της ηθικής αυτουργίας και της συνέργειας σε ανθρωποκτονία και της διακεκριμένης οπλοκατοχής.