ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρώτη εμφάνιση μετά τα ισόβια - Στο εδώλιο ξανά τη Δευτέρα για Μαλένα, Ίριδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρώτη εμφάνιση μετά τα ισόβια - Στο εδώλιο ξανά τη Δευτέρα για Μαλένα, Ίριδα
Φωτογραφία αρχείου Newsbomb.gr

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίστηκε κανονικά στο δικαστήριο, στην πρώτη εμφάνισή της μετά την επιβολή της ποινής των ισοβίων 

Απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής που υπέβαλλε η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου δια του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια και η δίκη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας Δασκαλάκη θα συνεχιστεί κανονικά τη Δευτέρα.

Η κατηγορούμενη εμφανίστηκε κανονικά στη δίκη, ενώ σήμερα ήταν η πρώτη εμφάνισή της μετά την επιβολή της ποινής των ισοβίων. Αν και σήμερα αναμενόταν η εξέταση του Μάνου Δασκαλάκη και του πατέρα του από τον συνήγορο της κατηγορούμενης Αλέξη Κούγια, ο δικηγόρος προχώρησε σε αίτημα αναβολής επικαλούμενος προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά και την απόφαση του ανώτατου πειθαρχικού συμβουλίου για παύση της άσκησης του δικηγορικού του λειτουργήματος μέχρι τις 9 Ιουνίου 2024.

Την απόρριψη του αιτήματος ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας, ζητώντας το διορισμό από το δικαστήριο νέων συνηγόρων υπεράσπισης. «Τι θέλετε να γίνει να πεθάνουμε στο δικαστήριο; Γιατί αυτό θα γίνει αν δεν αναβάλλετε. Θα έρχομαι εδώ. Δεν θα εγκαταλείψω την κατηγορούμενη αλλά για φανταστείτε τις συνθήκες!» σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας.

Ωστόσο, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της αναβολής με τον Αλέξη Κούγια να σημειώνει: «Θα παραστούμε κανονικά. Δηλώνω ρητώς ότι δεν θα παρατήσω την κυρία κατηγορούμενη».