ΕΛΛΑΔΑ

Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται η δίκη για τους θανάτους της Μαλένας και Ίριδας – Καταθέτει o Δασκαλάκης

Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται η δίκη για τους θανάτους της Μαλένας και Ίριδας – Καταθέτει o Δασκαλάκης

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας, Μάνος Δασκαλάκης

Την Παρασκευή 5 Απριλίου αναμένεται να καταθέσει ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης. Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο δίκη για τους θανάτους των παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, της Μαλένας και της Ίριδας.

Η δική αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 11:00 εάν έρθουν οι δικαστικοί υπάλληλοι. Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ολοκληρώσει την κατάθεσή του αναφορικά με τις ερωτήσεις που του έχουν γίνει από την έδρα και τους δικηγόρους προς υποστήριξη της κατηγορίας και αναμένεται να εξεταστεί και από τους συνήγορους υπεράσπισης.

Ο κ. Κούγιας τιμωρήθηκε με μία πειθαρχική δίκη 2 μηνών, που αυτό σημαίνει ότι για 2 μήνες δεν θα μπορεί να εκπροσωπήσει την εντολέα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κούγια θα ζητήσει αναβολή της δίκης, καθώς δεν μπορεί η κατηγορουμένη να έχει δίπλα τον βασικό υπερασπιστή της, δήλωση τον ίδιο.

Επισημαίνεται πως, δεν τίθεται θέμα με το 18μηνό, καθώς προ ολίγων ημερών η Ρούλα Πισπιρίγκου καταδικάστηκε σε ισόβια για την δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.