Την προσωρινή κράτηση του Απόστολου Λύτρα ζητά η σύζυγός του - Γιατί κατέθεσε μήνυση

Μόλις οι μηνύσεις διαβιβαστούν στην ανακρίτρια εκείνη θα αποφασίσει εάν θα διατάξει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση για τον Απόστολο Λύτρα

Την προσωρινή κράτηση του Απόστολου Λύτρα ζητά η σύζυγός του - Γιατί κατέθεσε μήνυση
Newsbomb.gr
1'

Στην ανακρίτρια θα βρεθεί ο δικηγόρος της συζύγου του Απόστολου Λύτρα Θέμης Σοφός για να ενημερώσει για την παραβίαση του περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορούμενου ζητώντας, σύμφωνα με τον νόμο, την αντικατάσταση των όρων αυτών με την προσωρινή κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατατέθηκε μήνυση για παραβίαση των περιοριστικών όρων τόσο αυτού της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά, όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής καθώς φέρεται να έστειλε μηνύματα που θεωρούνται απειλητικά. Πλέον, μόλις οι μηνύσεις διαβιβαστούν στην ανακρίτρια εκείνη θα αποφασίσει εάν θα διατάξει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση για τον δικηγόρο.

Σημειώνεται, πως το βράδυ σήμανε συναγερμός στις αρχές καθώς η σύζυγος του κατηγορούμενου ενεργοποίησε το panic button ενώ έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, ενός ακόμα προσώπου από το οικογενειακό του περιβάλλον και ενός δικηγόρου, οι οποίοι πήγαν χθες το βράδυ στο σπίτι για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου. Η μήνυση σε βάρος τους αφορά τα αδικήατα της παράνομης βίας, της εξύβρισης της απειλής και της διατάαξη οικιακής ειρήνης με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή