ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στον εισαγγελέα ο Γιώργος Αποστολόπουλος

Στον εισαγγελέα ο Γιώργος Αποστολόπουλος

Την πόρτα του εισαγγελέα λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (20/12/2014) πέρασε ο φερόμενος ως μεσάζοντας για απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη, Γιώργος Αποστολόπουλος.

Ο κ. Αποστολόπουλος έχει κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη κακουργήματος που αφορά δωροδοκία βουλευτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αποστολόπουλος φέρεται ως μεσάζων στην υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή του Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη, προκειμένου ο τελευταίος να ψηφίσει θετικά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ήδη, για το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό της υπόθεσης, που διέρευσε σε ΜΜΕ, έχει διατάξει έρευνα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Ισίδωρος Ντογιάκος.

Με την έρευνα αυτή ο εισαγγελέας ζητά να ερευνηθεί κατά πόσο στοιχειοθετείται το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της μετάδοσης παράνομου υλικού.

Χαϊκάλης: Γιατί έδωσε 5.000 ευρώ στον Αποστολόπουλο

Με δηλώσεις του το πρωί του Σαββάτου 20 Δεκεμβρίου στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ανέφερε πως είχε δώσει στον κ. Αποστολόπουλο 5.000 ευρώ για να τα επενδύσει σε Χρηματιστήριο στο εξωτερικό.

Όπως υποστήριξε ο κ. Χαϊκάλης, ο κ. Αποστολόπουλος του πρότεινε να του δώσει χρήματα, τα οποία εκείνος θα επένδυε με προοπτική κέρδους 10%.
Τελικά, ο κ. Χαϊκάλης του έδωσε 5.000 ευρώ και όπως είπε τους πρώτους δυο μήνες του απέδωσε τόκους 500 ευρώ για κάθε μήνα.

Ωστόσο, μετά, όπως υποστήριξε ο βουλευτής, παρατηρήθηκε καθυστέρηση. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, η Τράπεζα στην οποία είχε δάνειο ο κ. Χαϊκάλης τον πίεζε να καταθέσει χρήματα. Τελικά, ο κ. Αποστολόπουλος, όπως δήλωσε ο βουλευτής, του έδωσε 800 ευρώ ως μέρος του κεφαλαίου.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις