ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κουφοντίνας, Γιωτόπουλος και άλλοι βαρυποινίτες στις φυλακές Δομοκού

Κουφοντίνας, Γιωτόπουλος και άλλοι βαρυποινίτες στις φυλακές Δομοκού

«Μπαράζ» μεταγωγών είναι σε εξέλιξη από τις παραμονές Πρωτοχρονιάς μέχρι και σήμερα, Παρασκευή (02/01/2015) με έγκλειστους τρομοκράτες και βαρυποινίτες να μεταφέρονται στις φυλακές Δομοκού.

Την περασμένη Τρίτη μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις φυλακές Δομοκού ο Νίκος Μαζιώτης, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έγινε μεταγωγή 10 περίπου ποινικών βαρυποινιτών.

«Μέσα στο χαμό, που επικρατούσε στην εθνική την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, βλέπαμε τα τζιπ και τα μεταγωγικά της αστυνομίας να περνάνε κονβόι από τη Λ.Ε.Α.», ανέφερε αναγνώστης στο LamiaReport, ο οποίος παρέμεινε εγκλωβισμένος στην Εθνική Οδό, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης.

Από το πρωί είναι σε εξέλιξη νέα επιχείρηση μεταγωγής που σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρονται στο Δομοκό Κουφοντίνας, Τζωρτζάτος, ίσως και ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος της 17Ν.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν και άλλες μεταγωγές στις φυλακές Δομοκού, που εξωτερικά φυλάσσονται από μεγάλη αστυνομική δύναμη.

«Δεν έχει γίνει καμία προετοιμασία, αλλά ούτε οι αλλαγές που απαιτούνται στις φυλακές. Οι μόνες εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό της φυλακής έγιναν από συνεργείο συναδέλφων και αφορούν στο βάψιμο των τοίχων. Για να λειτουργήσει το κατάστημα ως υψίστης ασφαλείας, όπως καταλαβαίνετε, δεν αρκεί αυτό», δηλώνει ο πρόεδρος της ένωσης των σωφρονιστικών φυλακών Δομοκού, Γιώργος Γκίζας.

Σχετικές ειδήσεις