ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«Όλα στο φως κύριε Σούρλα για διαπλεκόμενους και φοροφυγάδες»

«Όλα στο φως κύριε Σούρλα για διαπλεκόμενους και φοροφυγάδες»

Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο – κυριολεκτικά - του κόσμου και η νέα κυβέρνησή δίνει τη μεγάλη «μάχη» για μια πραγματική διαπραγμάτευση, με μόνο στόχο να υπερασπιστεί την πατρίδα και τα συμφέροντα των πολιτών της, οι Έλληνες βρίσκονται για πρώτη φορά αντιμέτωποι με μια σκληρή πραγματικότητα.

TO ΑΠΑΙΤΟΥΝ 4.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Μια πραγματικότητα που βιώνουν εδώ και χρόνια, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της κρίσης, αλλά και πολλά περισσότερα πριν. Την πραγματικότητα της απόλυτης διαφθοράς, της διαπλοκής που ρήμαξε τη χώρα, την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος προς όφελος των «ολιγαρχών», οι οποίοι είχαν φροντίσει να συνάψουν σχέσεις «στοργής» και «προστασίας» με το σάπιο πολιτικό σύστημα που συντηρούσαν, εναλλασσόμενα στην εξουσία ή και συγκυβερνώντας εσχάτως, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.

Η αλλαγή της κυβέρνησης και η άνοδος στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είχε ως αποτέλεσμα να «ανοίξει» - επιτέλους - στην Ελλάδα ο ασκός του Αιόλου. Με την ευχή και ελπίδα του συνόλου των πολιτών, εκείνων που δεν τα έφαγαν μαζί με τον κ. Πάγκαλο, να υλοποιηθούν μέχρι κεραίας οι προεκλογικές δεσμεύσεις και μετεκλογικές υποχρεώσεις πια, του Αλέξη Τσίπρα, του Πάνου Καμμένου και των αρμοδίων υπουργών.

Να μπει οριστικά και αμετάκλητα ένα τέλος στο πάρτι της ολιγαρχίας που είχαν στήσει τραπεζίτες, μεγαλοεργολάβοι, καναλάρχες, εφοπλιστές, επιχειρηματίες και πολιτικοί. Ένα πάρτι που είχε ως αποτέλεσμα, μια δράκα κρατικοδίαιτων οικογενειών, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για την καταπολέμηση της διαφθοράς, κ. Παναγιώτης Νικολούδης, να διαπράττει φοροδιαφυγή ύψους 7 δισεκατομμυρίων δραχμών.

Μίλησε για 3.500 πολίτες που πρωταγωνίστησαν στο μεγαλύτερο οικονομικό «έγκλημα» εις βάρος της πατρίδας μας. Διαπλεκόμενα πρόσωπα που με τις κυβερνητικές… πλάτες και… άκρες που έβρισκαν στα «γρανάζια» της διαφθοράς, κατόρθωναν να φοροδιαφεύγουν, αφού ακόμα και όταν οι «φάκελοι» με τον εντοπισμό των κακουργηματικών πράξεων άνοιγαν, παρέμεναν στα αρχεία και τα συρτάρια των αρμόδιων αρχών.

Δεν έχουν περάσει, άλλωστε, παρά ελάχιστα 24ωρα από τη στιγμή που ο Γιώργος Σούρλας, ο άνθρωπος που από τον Αύγουστο του 2012 ασκούσε καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας έθεσε εαυτόν στη διάθεση του κ. Νικολούδη και φυσικά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ώστε να τους παραδώσει όλες τις υποθέσεις φοροδιαφυγής και «μαύρου» χρήματος, που είχε συγκεντρώσει στο γραφείο του, με μεγάλα ονόματα κατηγορουμένων, υποθέσεις όμως που δεν προωθούσε η προηγούμενη κυβέρνηση, για λόγους που εύκολα γίνονται αντιληπτοί, αλλά θα κληθούν να λογοδοτήσουν οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος.

Το Newsbomb.gr απευθύνει έκκληση προς τον κ. Σούρλα, όχι μόνο να μην κάνει ούτε βήμα πίσω σε σχέση με την πλήρη παράδοση του συνόλου αυτών των υποθέσεων, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις άλλες συναρμόδιες υπηρεσίες έχουν εξαφανιστεί περίπου 120 φάκελοι, αλλά και να προχωρήσει ένα βήμα πιο μπροστά…

Με τη δύναμη της «φωνής» των 4.5 εκατομμυρίων μοναδικών χρηστών που μας προσφέρουν την πρώτη θέση στο διαδίκτυο, ζητάμε από τον Γενικό Γραμματέα Διαφάνειας να κάνει την απόλυτη υπέρβαση, προσφέροντας στην πατρίδα τεράστιες υπηρεσίες. Να δημοσιοποιήσει όλες τις περιπτώσεις με ονοματεπώνυμα και… διευθύνσεις για να μάθει ο ελληνικός λαός ποιοι ήταν αυτοί που όλα αυτά τα χρόνια τα… έτρωγαν και έπιναν στην υγειά των κορόιδων.

Ο κ. Σούρλας πρέπει να γνωρίζει ότι το Newsbomb είναι και θα παραμείνει το πρώτο ειδησεογραφικό Μέσο που από την έναρξη της λειτουργίας του τάχθηκε έμπρακτα, με την αποκαλυπτική και μαχητική δημοσιογραφία του, ενάντια στους βαρόνους της διαπλοκής και τους διεφθαρμένους της πολιτικής. Γι’ αυτό και σήμερα τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης και στήριξης των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, που επιλέγουν το Newsbomb για την ακηδεμόνευτη από συμφέροντα, ενημέρωσή τους.

Όλα στη φόρα κ. Σούρλα και όλοι στη Δικαιοσύνη. Έχετε τη μεγάλη ευκαιρία να γράψετε τη δική σας ξεχωριστή σελίδα στο βιβλίο της καταπολέμησης της διαπλοκής και της διαφθοράς στην χώρα.

Σας περιμένουμε…

Σχετικές ειδήσεις