Την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου και Παππά ζητούν οι αρμόδιοι εισαγγελείς

Newsroom Newsroom

Την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου και Παππά ζητούν οι αρμόδιοι εισαγγελείς

Την αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου όπως και του υπαρχηγού της οργάνωσης, Χρήστου Παππά, λόγω παρέλευσης του ανωτάτου ορίου προφυλάκισης, προτείνουν οι εισαγγελείς Ιωάννης Προβατάρης και Δημήτρης Ασπρογέρακας.

Ειδικότερα, για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ο κ. Προβατάρης προτείνεται να αποφυλακιστεί με την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 125.000 ευρώ και τη διατήρηση των περιοριστικών όρων του παραπεμπτικού βουλεύματος, που προέβλεπε κράτηση κατ´ οίκον.

Για τον υπαρχηγό της οργάνωσης Χρήστο Παππά, ο κ. Ασπρογέρακας προτείνει να τους επιβληθούν οι εξής περιοριστικοί όροι: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παράδοση διαβατηρίου, απαγόρευση μετακίνησης εκτός του Νομού Αττικής, απαγόρευση μετακίνησης με πλωτά ή εναέρια μέσα, υποχρεωτική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα 3 φορές το μήνα και διανυκτέρευση στην οικία του.

Πάντως, τον τελευταίο λόγο για τους όρους που θα τους επιβληθούν θα έχει το Συμβούλιο Εφετών το οποίο θα αποφανθεί με την έκδοση σχετικού βουλεύματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved