ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου και Παππά ζητούν οι αρμόδιοι εισαγγελείς

Την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου και Παππά ζητούν οι αρμόδιοι εισαγγελείς

Την αποφυλάκισημε περιοριστικούςόρουςτου αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ΝίκουΜιχαλολιάκου όπως και τουυπαρχηγού της οργάνωσης, Χρήστου Παππά, λόγωπαρέλευσης του ανωτάτουορίουπροφυλάκισης, προτείνουν οι εισαγγελείςΙωάννης Προβατάρης και Δημήτρης Ασπρογέρακας.

Ειδικότερα, για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ο κ. Προβατάρης προτείνεται να αποφυλακιστεί με την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 125.000 ευρώ και τη διατήρηση των περιοριστικών όρων του παραπεμπτικού βουλεύματος, που προέβλεπε κράτηση κατ´ οίκον.

Για τον υπαρχηγό της οργάνωσης Χρήστο Παππά, ο κ. Ασπρογέρακας προτείνει να τους επιβληθούν οι εξής περιοριστικοί όροι: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παράδοση διαβατηρίου, απαγόρευση μετακίνησης εκτός του Νομού Αττικής, απαγόρευση μετακίνησης με πλωτά ή εναέρια μέσα, υποχρεωτική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα 3 φορές το μήνα και διανυκτέρευση στην οικία του.

Πάντως, τον τελευταίο λόγο για τους όρους που θα τους επιβληθούν θα έχει το Συμβούλιο Εφετών το οποίο θα αποφανθεί με την έκδοση σχετικού βουλεύματος.

Σχετικές ειδήσεις