ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ρόδος: Νέα στοιχεία φέρνουν ανατροπές στην υπόθεση βιασμού ανηλίκων κοριτσιών

Ρόδος: Νέα στοιχεία φέρνουν ανατροπές στην υπόθεση βιασμού ανηλίκων κοριτσιών

Στα χέρια της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου βρίσκεται το κείμενο της ανάκρισης, που αφορά την υπόθεση βιασμού κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή, για την οποία κατηγορείται ένας 52χρονος οικοδόμος.

Αναστατωμένη είναι η κοινωνία στη Ρόδο από τις λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού που κατήγγειλαν δύο ανήλικες κι έρχονται στο φως μέσα από τη διαδικασία της ανάκρισης.

Από τη μία βρίσκονται οι ανήλικες οι οποίες κατήγγειλαν ότι από τον Σεπτέμβρη του 2013 έως και τον Ιανουάριο του 2014, ο κατηγορούμενος (ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος της μιας), με απειλές σε βάρος των ιδίων και των οικογενειών τους, τις οδηγούσε σε ερημικά μέρη και τις υποχρέωνε σε ασελγείς πράξεις μεταξύ τους ενώ εκείνος τις παρακολουθούσε και τις μαγνητοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο.

Από την άλλη, ο 52χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά όσα του προσάπτονται και προχώρησε σε μηνύσεις για –μεταξύ άλλων- συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία.

Κατά την ανάκριση ο οικοδόμος παρουσίασε κατάθεση της ανήλικης, στην οποία παραδεχόταν ότι εκείνη τον φλέρταρε και ανέπτυξε ελεύθερη σχέση μαζί του.
Ερχόντουσαν σε επαφή και ενώπιον φίλων της, ενώ υποστήριξε ότι αναγκάστηκε να καταθέσει σε βάρος του γιατί φοβόταν ότι θα την χτυπήσει.

Παράλληλα, ο 52χρονος έχει εξασφαλίσει μέσω τρίτης ανήλικης, αποκαλυπτικά μηνύματα της πρώτης καταγγέλλουσας, με τα οποία ομολογεί ότι τα όσα κατατέθηκαν σε βάρος του είναι ψέματα.

Ο κατηγορούμενος φέρεται επιπλέον να έχει σειρά μηνυμάτων της ίδιας ανήλικης προς τον ίδιο, σε ανύποπτο χρόνο, στα οποία φέρεται να τον πολιορκεί αλλά και φωτογραφικό υλικό και αναρτήσεις από το οποίο φέρεται να προκύπτει ότι την επομένη της καταγγελίας σε βάρος του, διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο.

Σχετικές ειδήσεις