ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δολοφονία Άννυ: Τον φίλο του εμπλέκει στην εξαφάνιση της 4χρονης ο παιδοκτόνος

Δολοφονία Άννυ: Τον φίλο του εμπλέκει στην εξαφάνιση της 4χρονης ο παιδοκτόνος

Συμπληρωματική απολογία έδωσε την Τρίτη (12/05) ο 27χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 4χρονης κόρης του.

Στην απολογία του ο πατέρας της Άννυ, φέρεται να υποστήριξε ότι στα όσα ακολούθησαν του θανάτου της, εμπλέκεται ο φίλος του Νίκο ή Νικολάι.

Λίγες ημέρες πριν, στη δική της απολογία, η σύντροφός του είχε δηλώσει ότι θεωρούσε πιθανό να βοήθησε ο Νίκι στην εξαφάνιση του παιδιού. Πλέον οι γονείς της Άννυ δείχνουν ότι ακολουθούν κοινή γραμμή στις απολογίες τους.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε στη συμπληρωματική του απολογία ο 27χρονος και δημοσιεύει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Νίκι συμμετείχε σε όλες τις κινήσεις που έγιναν προκειμένου να εξαφανιστουν τα ίχνη του παιδιού.

Είναι η πρώτη φορά που αυτή η εκδοχή βγαίνει από το στόμα του 27χρονου καθώς μέχρι τώρα είχε αναφέρει ότι ο φίλος του ήταν αυτός στον οποίο «εξομολογήθηκε» τι είχε συμβεί μετά το θάνατο της Άννυ.

Καθώς το ζευγάρι εμπλέκει από κοινού πλέον τον φίλο του στην υπόθεση, είναι πολύ πιθανό αυτός να κληθεί να καταθέσει στην ανακρίτρια, ίσως και κατ’ αντιπαράσταση με τον πατέρα.

Ο δικηγόρος του 27χρονου, Παναγιώτης Χρυσικάκης, δήλωσε μετά τη συμπλήρωματική απολογία του, ότι ο εντολέας του απάντησε σε όλα τα ερωτήματα της ανακρίτριας, ότι αρνήθηκε και πάλι πως δολοφόνησε το παιδί του ενώ τόνισε ότι «το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή από άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως».

Σχετικές ειδήσεις