ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ανησυχία για τη διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής στις 15 Μαΐου

Ανησυχία για τη διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής στις 15 Μαΐου

Η ταυτόχρονη εκδίκαση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής και αυτής της «Πυρήνων της Φωτιάς» σε πλαϊνές αίθουσες στις φυλακές Κορυδαλλού την Παρασκευή 15 Μαΐου, προκαλεί ανησυχία στους δικηγόρους της πρώτης.

Η διακοπή της συνεδρίασης της δίκης της Χρυσής Αυγής για τις 15 Μαΐου, έφερε αναστάτωση στους συνηγόρους της υπόθεσης καθώς όπως έγινε γνωστό, δίπλα από τη δικαστική αίθουσα όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση την Παρασκευή το πρωί, θα συνεχίζεται και μία από τις τέσσερις δίκες κατηγορουμένων για την δράση της Οργάνωσης «Πυρήνες της Φωτιάς».

Η «συνύπαρξη» των δύο υποθέσεων εντός του περιορισμένου χώρου των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού φαίνεται να προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό σε συνηγόρους καθώς διατυπώνονται φόβοι μήπως σημειωθούν εντάσεις μεταξύ παραγόντων των δύο διαδικασιών που ενδέχεται να διεξάγονται ταυτόχρονα.

Το θέμα έθιξε σε δηλώσεις του ο εκ των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής στην δίκη της Χρυσής Αυγής Κώστας Παπαδάκης τονίζοντας ότι ανάλογου τύπου κοινές συνεδριάσεις αποτελούν έναν ακόμη λόγο για την μεταφορά της δίκης σε άλλη αίθουσα.

Σχετικές ειδήσεις