ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Απολογείται ο δάσκαλος που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος μαθητών δημοτικού στα Τρίκαλα

Απολογείται ο δάσκαλος που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος μαθητών δημοτικού στα Τρίκαλα

Λίγο μετά τη μια το μεσημέρι της Τετάρτης (03/06) και συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, οδηγήθηκε στον ανακριτή ο 52χρονος δάσκαλος από τα Τρίκαλα πουείχε συλληφθείμετά από καταγγελίες γονέων για σεξουαλική παρενόχληση των παιδιών τους.

Ο 52χρονος -που δηλώνει αθώος- είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Τετάρτη στον ανακριτή, όπου και οδηγήθηκε το μεσημέρι, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή έντασης από συγκεντρωμένους γονείς.

Ο δάσκαλος είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή μετά από καταγγελίες οκτώ μαθητριών του στην Δ' τάξη του δημοτικού σχολείου όπου δίδασκε, σε μεγάλο χωριό κοντά στα Τρίκαλα.

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, η υπεράσπιση επιμένει στην αθωότητά του δασκάλου προβάλλοντας το προφίλ και την εκπαιδευτική και κοινωνική του διαδρομή ενώ τονίζει ότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του κατηγορούμενου δεν βρέθηκε κάποιο μεμπτό στοιχείο όπως πορνογραφικό υλικό.

Σημειώνει δε ότι ο 52χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών και καλός οικογενειάρχης κι έχει την υποστήριξη της οικογένειά του.

Πάντως, ήδη έχουν καταθέσει τα περισσότερα από τα κορίτσια, παρουσία παιδοψυχολόγου και όσα είπαν φέρονται να ταυτίζονται απόλυτα μεταξύ τους.

Σχετικές ειδήσεις