ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στο κενό η προσπάθεια της Σταμάτη να αποφυλακιστεί

Στο κενό η προσπάθεια της Σταμάτη να αποφυλακιστεί

Απερρίφθη η νέα, έκτη κατά σειρά, αίτηση της Βίκυς Σταμάτη να αποφυλακιστεί.

Το δικαστήριο με απόφασή του δεν έκανε δεκτή για πολλοστή φορά την αίτηση της συζύγου του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου κρίνοντας προφανώς πως δεν ήρθε η ώρα της εξόδου της από τη φυλακή.

Βίκυ Σταμάτη: Θέλω να ζητήσω συγνώμη για τον παρορμητισμό και τη δικαιολογημένη αγανάκτηση. Εδώ και τρία χρόνια εγώ και το παιδί μου έχω εκτίσει ποινή υπακοής, την εξέτισα διπλά στο Δρομοκαίτειο. Εγώ και το παιδί μου τελούμε εν αιχμαλωσία. Ένα παιδί σε μια τόσο τρυφερή ηλικία υφίσταται βίαιη κακομεταχείριση. Είναι δικαιολογημένη αγανάκτηση μιας μάνας. Έχω να πιω καφέ τρεις μήνες, δεν βγαίνω από το δωμάτιο μου. Ο παιδοκτόνος που σκότωσε και έβρασε το παιδί του προαυλίζεται. Ήθελα να ξέρω για ποίο λόγο έρχομαι στα δικαστήρια. Δεν αισθάνομαι ένοχη για καμία παράνομη πράξη.

Όλοι οι συγκατηγορούμενοι μου έχουν στραφεί εναντίον μου για να καλύψουν τα νώτα τους. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν μητέρες σε αυτή την αίθουσα και να είναι ελεύθερες και να μην έρχονται να συνδράμουν μια μάνα και το παιδί της.

"Οι χειροπέδες είναι για τα χέρια όχι για το στόμα"

Με απαράδεκτη κακότητα και εκδικητικότητα ο εισαγγελέας και οι δικαστές αντιμετωπίζουν μια ασθενή όπως εγώ. Όταν θα είμαι νεκρή από αισθήσεις δεν θα έχει κανένα νόημα να είμαι κοντά στο παιδί μου. Δικάζομαι ως Τσοχατζοπούλου όχι ως Σταμάτη, έλεος πια.

Άκης Τζοχατζόπουλος: Ντροπή σας, πήρατε εκδικητική απόφαση, απάνθρωπη.

Β. Σταμάτη: Ανοίξατε δυο τάφους

Σχετικές ειδήσεις