ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Συνεχίζεται σήμερα Τρίτη η κατάθεση της Μάγδας Φύσσα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Συνεχίζεται σήμερα Τρίτη η κατάθεση της Μάγδας Φύσσα

Δεύτερη ημέρα κατάθεσης από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, η σημερινή (6/10), στη ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Μετά από μια ιδιαίτερα φορτισμένη πρώτη ημέρα κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα, την περασμένη Παρασκευή, η μητέρα του δολοφονηθέντα μουσικού επιστρέφει σήμερα στο δικαστήριο προκειμένου να συνεχίσει την κατάθεσή της.

Κατά τη σημερινή διαδικασία η Μάγδα Φύσσα αναμένεται να απαντήσει στις ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής καθώς και των συνηγόρων υπεράσπισης, γύρω από τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου του 2013.

Παράλληλα, αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου στο αίτημα της πολιτικής αγωγής, για την προβολή βίντεο της δικογραφίας αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο αυτό θα γίνει.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, συνήγορος της πολιτικής αγωγής επιχείρησε να επιδείξει βίντεο στη μάρτυρα για να το σχολιάσει, γεγονός που οδήγησε σε μία αντιπαράθεση με τους συνηγόρους υπεράσπισης. Τέλος στους διαπληκτισμούς έδωσε η ίδια η πρόεδρος λέγοντας: «Έχει έρθει να καταθέσει ύστερα από τόσους μήνες και ακούει την αντιπαράθεση μεταξύ σας. Αφήστε την να καταθέσει...».

Παρ' όλα αυτά, η αντιπαράθεση δεν έληξε, η υπεράσπιση έφερε αντιρρήσεις στο να επιδειχθεί το βίντεο έστω και υπό μορφή φωτογραφιών. Εξαιτίας της έντασης που προκλήθηκε, η πρόεδρος της έδρας είχε διακόψει τη διαδικασία προκειμένου να επικρατήσουν ηπιότεροι τόνοι.




Σχετικές ειδήσεις