Αποφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη (photos)

Newsroom Newsroom

Αποφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη (photos)

Ελεύθερη είναι η Βίκυ Σταμάτη η οποία αποφυλακίσθηκε αργά το απόγευμα.

Η Βίκυ Σταμάτη το απόγευμα της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου βγήκε από το Δρομοκαΐτειο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, για να αποφυλακιστεί και τυπικά.

Εμφανώς καταβεβλημένη, η Βίκυ Σταμάτη κατά την έξοδό της απεύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δικηγόρους της, που την βοήθησαν να βγει από «κολαστήριο» όπως το χαρακτήρισε και ευχήθηκε να μην περάσει καμία μάνα «αυτό που πέρασα εγώ».

Ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγορόπουλος κάνοντας χρήση την κοινή υπουργική απόφαση που εκδόθηκε στις 21 Ιουλίου και αναστέλλει μέχρι 31 Οκτωβρίου λόγω των τραπεζικών περιορισμών την καταβολή εγγύησης που επιβάλλεται σε κρατούμενους για να αποφυλακιστούν, πήρε πριν από λίγο στα χέρια του το αποφυλακιστήριο της Βίκυς Σταμάτη, κατόπιν συνεννόησης με τις υπηρεσίες της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

Πρόκειται για ένα μέτρο που ισχύει για όλες τις εγγυοδοσίες αλλά και άλλες δικαστικές πράξεις με οικονομικό αντικείμενο (παράβολα κλπ) και για όλους τους κρατούμενους – κατηγορούμενους.

Η ΚΥΑ έχει ισχύ μέχρι 31 Οκτωβρίου 2015 αλλά υπάρχει πιθανότητα να παραταθεί.

Αν δεν παραταθεί, η κ. Σταμάτη θα έχει περιθώριο μέχρι και 5 μέρες μετά τη λήξη ισχύος της (5/11.2015) να καταβάλλει τις 50.000 ευρώ.

Ήδη πάντως, και με την κατάθεση του διαβατηρίου εκ μέρους της, θα αφεθεί κανονικά ελεύθερη από το Δρομοκαΐτειο.

Αποφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη
01
Αποφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved