ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ποιοι εισαγγελείς θα εποπτεύουν Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ

Ποιοι εισαγγελείς θα εποπτεύουν Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ

Στην...κορυφή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας παραμένει για ακόμη ένα χρόνο, με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου, ο εισαγγελέας Κ. Τζαβέλλας, ενώ στην ΕΥΠ τοποθετείται ως εποπτεύων ο εισαγγελέας Ευάγγελος Κασσαλιάς.

Παράλληλα με άλλες αποφάσεις του ΑΔΣ προάγεται στο βαθμό του πρόεδρου εφετών η Εφέτης Αθηνών, Ουρανία Παπαδάκη του Ιωάννη . Τοποθετείται η νεοπροαχθείσα Πρόεδρος Εφετών Ουρανία Παπαδάκη του Ιωάννη, στο Εφετείο Θεσσαλονίκη.

Προάγεται στο βαθμό του εφέτη η Πρόεδρος Πρωτοδικών Πατρών, Αθηνά Μπεσσή του Ιωάννη. Μετατίθενται οι Εφέτες: 1) Ιωαννίνων, Ιωάννης Παπαϊωαννίδης του Αλεξάνδρου, στο Εφετείο Αθηνών, και 2) Ανατολικής Κρήτης, Μαρία Προσφιλίδου του Αποστόλου, στο Εφετείο Ιωαννίνων.

Τοποθετείται η νεοπροαχθείσα Εφέτης Αθηνά Μπεσσή του Ιωάννη, στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης. Προάγονται στο βαθμό του προέδρου πρωτοδικών οι Πρωτοδίκες:

1) Πειραιώς, Αφροδίτη Κούτσουλα του Γεωργίου και 2) Αθηνών, Μαρία Σκουλάξινου του Γεωργίου.
Μετατίθενται οι Πρόεδροι Πρωτοδικών: 1) Ρόδου, Αντώνιος Σβύνος του Χαρτοφίλη, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, και 2) Αθηνών, Θεοδώρα-Μαρία Βρετού του Σπυρίδωνος, στο Πρωτοδικείο Πατρών.

Τοποθετούνται οι νεοπροαχθείσες Πρόεδροι Πρωτοδικών: 1) Αφροδίτη Κούτσουλα του Γεωργίου , στο Πρωτοδικείο Αθηνών, και 2) Μαρία Σκουλάξινου του Γεωργίου, στο Πρωτοδικείο Ρόδου.

Προάγεται στο βαθμό του αντεισαγγελέα εφετών ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Δημήτριος Ζημιανίτης του Γεωργίου.
Μετατίθεται η Αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών , Γεωργία Δούρου του Παναγιώτη, στην Εισαγγελία Εφετών Ανατολικής Κρήτης.

Τοποθετείται ο νεοπροαχθείς Αντεισαγγελέας Εφετών Δημήτριος Ζημιανίτης του Γεωργίου, στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Προάγεται στο βαθμό του εισαγγελέα πρωτοδικών η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Καρδίτσας, Αρετή Τέγου του Στεργίου.
Μετατίθενται οι Εισαγγελείς Πρωτοδικών : 1) Θηβών, Γεώργιος Δούβας του Μιχαήλ, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, και 2) Αμαλιάδος, Αριστοτελεία Δόγκα του Βασιλείου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών.
Τοποθετείται η νεοπροαχθείσα Εισαγγελέας Πρωτοδικών
Αρετή Τέγου του Στεργίου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδος.

Σχετικές ειδήσεις