ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στην ανακρίτρια ο ιδιοκτήτης κυλικείου που ασέλγησε σε βάρος 10χρόνης μαθήτριας

Στην ανακρίτρια ο ιδιοκτήτης κυλικείου που ασέλγησε σε βάρος 10χρόνης μαθήτριας

Ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας θα βρεθεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, 52χρονος σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου σε σχολείο του Γέρακα, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 10χρόνης μαθήτριας.

Ο 52χρονος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (22/01) και οδηγήθηκε το Σάββατο ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργου Νούλη, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ασέλγειας με ανήλικο κάτω των 10 ετών έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση.

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς τις καταγγελίες της 10χρονης και ομολόγησε ότι έχει τελέσει παράνομες πράξεις και σε βάρος ακόμη δύο μαθητριών 4ης και 5ης δημοτικού και εξέφρασε την μεταμέλεια του.

Ο εισαγγελέας έχει δώσει παραγγελία να εξακριβωθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης η ταυτότητα των άλλων δυο μαθητριών.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η μητέρα της 10χρονης στην Αστυνομία, το κορίτσι της εκμυστηρεύτηκε ότι το μεσημέρι της Πέμπτης, ο κατηγορούμενος την έβαλε μέσα στο κυλικείο, έκλεισε την πόρτα και αφού της προσέφερε πορτοκαλάδα αποπειράθηκε να της αφαιρέσει την μπλούζα της ζητώντας να δει το στήθος της.

Όπως κατέθεσε η μητέρα, ο κατηγορούμενος έχει ενεργήσει κατ' επανάληψη με τον ίδιο τρόπο, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, προσφέροντας στη μαθήτρια διαφορά τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς πληρωμή.

Η ανήλικη καταθέτοντας στους αστυνομικούς επιβεβαίωσε τα όσα είπε η μητέρα.

Το κυλικείο σύμφωνα με πληροφορίες το εκμεταλλεύεται η σύζυγος του κατηγορουμένου ωστόσο το τελευταίο διάστημα λόγω προβλημάτων υγείας της, το δούλευε ο 52χρονος.

Σχετικές ειδήσεις