ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Προφυλακιστέος ο 44χρονος για την κακοποίηση των ανήλικων παιδιών της συντρόφου του

Προφυλακιστέος ο 44χρονος για την κακοποίηση των ανήλικων παιδιών της συντρόφου του

Στην πρώην σύντροφό του έστρεψε τα πυρά του ο 44χρονος, ο οποίοςκατηγορείται ότι βασάνιζε και κακοποιούσε σεξουαλικά τους δύο ανήλικους γιους της, ηλικίας 11 και 9 ετών.

Ο φερόμενος ως δράστης, βρέθηκε σήμερα (15/02) το πρωί, ενώπιον της Α' τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να απολογηθεί για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση κατηγορείται -για ασέλγεια και αποπλάνηση- και η 37χρονη μητέρα των παιδιών, η οποία, κατά πληροφορίες, συνελήφθη, βάσει εντάλματος που εκδόθηκε από τις δικαστικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο 44χρονος φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες περί βιασμού, κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια και ενδοοικογενειακή βία, οι οποίες του αποδίδονται, ενώ έκανε λόγο για σε βάρος του σκευωρία από την πρώην σύντροφό του, η οποία -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του- κατ' αυτόν τον τρόπο ήθελε να τον εκδικηθεί για τον χωρισμό τους.

Ωστόσο, δεν έπεισε την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, που ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο, όταν βρέθηκαν στη κατοχή του μικροποσότητες ναρκωτικών. Διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα για κακοποίηση ανηλίκων, υπόθεση στην οποία εμπλέκεται και η 37χρονη μητέρα των παιδιών, αλλά και πέντε ακόμη πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία κι ένας κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας,

Η δικογραφία περιλαμβάνει βιασμό και ασελγείς πράξεις σε βάρος των δύο αγοριών, 11 και 9 ετών σήμερα, σβήσιμο τσιγάρων στα κορμάκια τους, εγκλεισμό σε υπόγειο για «τιμωρία» και κάψιμο με καυτό λάδι στα πόδια. Το συγκλονιστικό είναι ότι τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνονται από ιατροδικαστική έκθεση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η βάναυση κακοποίηση των ανηλίκων ξεκίνησε τουλάχιστον από το 2011. Η οικογένεια ζούσε στην Πέλλα, ενώ, στη συνέχεια η μητέρα φέρεται να μετακόμισε με τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη.

Παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες για τον εφιάλτη που ζούσαν τα δύο αγοράκια, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκαν υπό την προστασία της Πολιτείας και φιλοξενούνται πλέον σε ίδρυμα ανηλίκων.

Σχετικές ειδήσεις