Προφυλακιστέα η 37χρονη που βιντεοσκοπούσε την ανήλικη ανιψιά της σε άσεμνες πράξεις (vid)

Προφυλακιστέα η 37χρονη που βιντεοσκοπούσε την ανήλικη ανιψιά της σε άσεμνες πράξεις (vid)

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή Πατρών, η 37χρονη, η οποία κατηγορείται πως βιντεοσκοπούσε ανήλικο συγγενικό της πρόσωπο, σε άσεμνες πράξεις. Η κατηγορούμενη αναμένεται να οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές της Θήβας.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης της 37χρονης, ζήτησε την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθεί, όπως υποστηρίζεται, αν η κατηγορούμενη έχει πνευματική διαύγεια και αντίληψη των πράξεών της.

Να σημειωθεί, ότι η σύλληψη της 37χρονης έγινε έπειτα από καταγγελία τρίτου συγγενικού προσώπου στην Αστυνομία.

Όσον αφορά στην ανήλικη, τις τελευταίες ημέρες φιλοξενείται προσωρινά, έπειτα από εισαγγελική εντολή, σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.

Τι αποκάλυψε ο αδερφός της κατηγορούμενης

Ο αδελφός της προφυλακιστέας θείας, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μίλησε στο thebest.gr και μετέφερε τις απίστευτες εντολές που έδινε στο βίντεο η κατηγορούμενη. Η οποία σύμφωνα και με τον αδερφό της ζητούσε από την 8χρονη ανιψιά της να χαϊδεύεται ενώ τη βιντεοσκοπούσε!

Σύμφωνα με πληροφορίες η θεία φέρεται να δηλώνει ότι λατρεύει την ανιψιά της, πως δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό και δεν θεώρησε ότι κάνει κάτι κακό με το να τη βιντεοσκοπεί.