ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για την επίθεση στον Πάνο Καλλίτση (photos)

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για την επίθεση στον Πάνο Καλλίτση (photos)

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (04/06), οι τρεις που κατηγορούνται για τη αιματηρή επίθεση σε βάρος του γνωστού κομμωτήκαι make up artist.

Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ληστείας, οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα, ένας 29χρονος, ένας 42χρονος κι ένας 34χρονος.

Ο 29χρονος, ο οποίος είναι αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο 42χρονος έγκλειστος των φυλακών Αγίας Χανίων που βρισκόταν έξω με άδεια και ο 34χρονος Ιρακινός, κατηγορούνται ότι στις 30 Ιανουαρίου πυροβόλησαν στο θώρακα και τα πόδια τον Πάνο Καλλίτση ενώ βρισκόταν μαζί με τη γυναίκα του έξω από το γκαράζ του σπιτιού τους, στον Περιφερειακό του Λυκαβηττού.

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τους τρεις από τους τέσσερις δράστες, αποκαλύπτοντας στην πορεία της έρευνας ότι ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, είναι και ο «εγκέφαλος» της φονικής ενέδρας.

Ο 29χρονος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Χθες, ο Πάνος Καλλίτσης, οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ και αναγνώρισε τα πρόσωπα των κακοποιών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στη σύλληψη καιτου τετάρτου δράστη.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες των δραστών

Σχετικές ειδήσεις