ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Προκαλεί ο προπονητής - βιαστής ανήλικης: «Μπήκε ο διάολος μέσα μου - Ήταν ιδιαίτερα πεπειραμένη»

Προκαλεί ο προπονητής - βιαστής ανήλικης: «Μπήκε ο διάολος μέσα μου - Ήταν ιδιαίτερα πεπειραμένη»

Στις δικαστικές αίθουσες επιστρέφει την Τετάρτη (08/06) η υπόθεση του βιασμού κατ' εξακολούθηση ανήλικης πρώην αθλήτριας από τον ίδιο της τον προπονητή.

Ο 54χρονος προπονητής από την Ιεράπετρα, είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε φυλάκιση 12 ετών, όπως είχε προτείνει η εισαγγελέας έδρας. Τώρα η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό, στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο ανατολικής Κρήτης.

Ο προπονητής -ο οποίος παραμένει στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, καθώς η έφεση δεν είχε αναστέλλουσα δύναμη- είχε ισχυριστεί ότι η ανήλικη, τότε, αθλήτρια είχε προκαλέσει την ερωτική σχέση.

Είχε επίσης δηλώσει ότι η κοπέλα τον είχε «ξετρελάνει» και ότι ήταν «ιδιαίτερα έμπειρη σεξουαλικά». «Αυτή μου ζήτησε σχέση. Μπήκε ο διάολος μέσα μου. Δεν ήταν ανήλικη, αντιθέτως, ήταν ιδιαίτερα πεπειραμένη», είχε σημειώσει και συμπλήρωσε «Αυτά που βίωσα ερωτικά μαζί της, δεν τα έχω ξαναζήσει ποτέ», σημειώνει η ιστοσελίδα cretalive.gr.

Ο 54χρονος είχε ζητήσει επανειλημμένα συγγνώμη από το δικαστήριο, τη σύζυγό του, την οικογένειά τους και την τοπική κοινωνία. «Βιώνουμε ένα Γολγοθά», είχε πει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Όλοι μας συμπαραστέκονται».

Μάλιστα είχε ισχυριστεί ότι λίγο έλειψε να διαλύσει το σπίτι του και είπε ότι κάποια στιγμή, η γυναίκα του κάτι υποψιάστηκε εξαιτίας της συμπεριφοράς της κοπέλας και του είπε να προσέχει. Πρόσθεσε ότι ο γιος του ουσιαστικά τον κράτησε καθώς τον προειδοποίησε ότι «εάν χωρίσετε με τη μαμά, θα πέσω από το μπαλκόνι».


Σχετικές ειδήσεις