ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ανατροπή στη δίκη για τη δολοφονία της Άννυ - Γιατί έγινε έξαλλος ο πρόεδρος του δικαστηρίου

Ανατροπή στη δίκη για τη δολοφονία της Άννυ - Γιατί έγινε έξαλλος ο πρόεδρος του δικαστηρίου

Την παραίτησή της από την υπεράσπιση του Νικολάι Αχμέντοφ, που κατηγορείται μαζί με τον πατέρα της 4χρονης Άννυ, Σάββα Μπακαρτζίεβ, ότισκότωσε και τεμάχισε τη μικρή, γνωστοποίησε σήμεραΤετάρτη (21/09) η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου.

«Μετά από συνάντηση που είχα με τον πελάτη μου χθες, καταλήξαμε από κοινού στην παραίτησή μου από την υπεράσπιση του Νικολάι Αχμέντοφ», ανέφερε σε επιστολή της που αναγνώστηκε από την έδρα.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί συνήγορο, ωστόσο το δικαστήριο ήταν υποχρεωμένο να διορίσει από τον κατάλογο. Όταν το δικαστήριο διέκοψε προκειμένου να διορίσει νέο συνήγορο, η κ. Παναγοπουλου χαιρέτησε τον πρώην εντολέα της, ο οποίος της έδωσε ένα φιλί και την αποχαιρέτησε.

Η ίδια πάντως σε συζήτησή της με τους δημοσιογράφους αποδέχτηκε ό,τι «κάτι άλλαξε», χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή το δικαστήριο διόρισε νέο συνήγορο από τον κατάλογο, ο οποίος αποδέχτηκε τον διορισμό του.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε «αποδέχομαι τον Δικηγόρο γι' αυτή τη συνεδρίαση, αλλά θα διορίσω δικό μου στην επόμενη», προκαλώντας την έκρηξη του Προέδρου της έδρας. «Δεν παίζουμε εδώ. Είναι δικαστήριο. Δεν μπορεί να αλλάζετε γνώμη κάθε δύο λεπτά».

Τελικά, το δικαστήριο διέκοψε για την Παρασκευή (23/09), με τον κατηγορούμενο να πρέπει να καταλήξει σχετικά με τις ενέργειες του έως τότε.

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης της μικρής Άννυ

Σχετικές ειδήσεις