ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αποκάλυψη – σοκ: Ποιο ήταν το μεγάλο μυστικό που έκρυβε η γιαγιά της μικρής Άννυ

Αποκάλυψη – σοκ: Ποιο ήταν το μεγάλο μυστικό που έκρυβε η γιαγιά της μικρής Άννυ

Νέα στοιχεία σοκ για το περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγάλωσε η μικρή Άννυ, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε άγρια από τον ίδιο της τον πατέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Μετά τις αποκαλύψεις για περιστατικά χρήσης ναρκωτικών αλλά και πορνείας μέσα στο σπίτι που μεγάλωσε η μικρή, η γιαγιά της 4χρονης καταδικάστηκε χθες, Παρασκευή (16/09/2016) σε 23μηνη φυλάκιση με αναστολή για την εμπλοκή της σε υπόθεση λαθρεμπορίου τσιγάρων.

Όπως αποκαλύφθηκε η Οφέλια Γκουτέβα και ο Πακιστανός σύντροφός της Αχμέτ εισέβαλαν παράνομα σε ισόγειο διαμέρισμα στα Ταμπούρια και γέμισαν τα ντουλάπια με 4.313 αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων και 1.600 συσκευασίες καπνού.

Όπως κατήγγειλε στο δικαστήριο η ιδιοκτήτρια του σπιτιού πριν από περίπου ένα μήνα πήγε στο διαμέρισμα που της ανήκει στον Πειραιά και είδε παραβιασμένη την πόρτα και σπασμένα δύο παράθυρα του σπιτιού.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έπειτα από αυτοψία που πραγματοποίησε στο χώρο εντόπισε τις κούτες με τα λαθραία τσιγάρα, από τα οποία διαπιστώθηκε φορολογική παράβαση από μη καταβολή δασμών ύψους 41.000 ευρώ.

Η γιαγιά της μικρής Άννυ ισχυρίστηκε πως παρόλο που γνώριζε ότι ο Πακιστανός σύντροφός της εμπορευόταν προϊόντα καπνού, η ίδια δεν είχε δει το λαθραίο εμπόρευμα και έμενε στο σπίτι νόμιμα καθώς ο ξάδερφος του Αχμέτ είχε παραχωρήσει στο ζευγάρι τα κλειδιά του σπιτιού. Μετά από πρόταση του εισαγγελέα, τόσο η Οφέλια Γκουτέβα όσο και ο σύντροφός της, καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 23 και 26 μήνες αντίστοιχα για τα εγκλήματα της λαθρεμπορίας και της διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Όπως ισχυρίστηκε η δικηγόρος της Γκουτέβα, η ίδια θα καταθέσει έφεση και δήλωσε πως η πελάτισσά της είναι αθώα και δεν είχε ιδέα για το περιστατικό.

Σχετικές ειδήσεις