Μήνυμα Μητσοτάκη σε Ράμα: Δεν θα βάλω νερό στο κρασί μου

Καλώντας τους Έλληνες του εξωτερικού να πάρουν…

Απίστευτο περιστατικό στη Μυτιλήνη: 19χρονη μετέφερε στη βαλίτσα της... 21χρονο

Στο πλοίο της γραμμής με προορισμό το…

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Το Μαξίμου βρίσκεται σε πανικό»

Απάντηση στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών,…

Θρήνος στα Καμένα Βούρλα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Απόστολος Τσιτσιπάς

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Μεταμόρφωση.

Φθιώτιδα: Τρόμος με το φάντασμα του Μπρόκεν στο Μαυρίλο - Οι εικόνες που «τρέλαναν» τους κατοίκους

Μια φιγούρα, που η θέα της καθηλώνει…

Ελεύθερος ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης

Ελεύθερος ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 66χρονος εφοπλιστής Ιωάννης Καραγιώργης ο οποίος είχε συλληφθεί στο σπίτι του στη Γλυφάδα, με βάση ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις Ολλανδικές Αρχές και αφορούσε τα αδικήματα της απάτης, πλαστογραφίας και δόλιας πτώχευσης.

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι εγγύηση ύψους 100.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση μια φορά την εβδομάδα στο ΑΤ της περιοχής του. Ωστόσο παραμένει σε εκκρεμότητα το ζήτημα της έκδοσής του με βάση το αίτημα που αναμένεται να υποβάλλουν και επίσημα οι Ολλανδικές Αρχές το οποίο θα κριθεί αρμοδίως.

Ο εφοπλιστής προσέφυγε δια του συνηγόρου του Γιάννη Μαντζουράνη κατά της διάταξης του εισαγγελέα που είχε διατάξει την κράτηση του και η προσφυγή του αυτή έγινε δεκτή με θετική εισήγηση και του εισαγγελέα της έδρας κ. Κούτρα.

Σύμφωνα με τον κ. Μαντζουράνη, ο εντολέας του δεν είχε λάβει ποτέ κλήση από τις Ολλανδικές Αρχές, αφού αυτές στέλνονταν σε ανύπαρκτη διεύθυνση. Μάλιστα η νέα , μόνιμη διεύθυνση του ήταν γνωστή στις ολλανδικές Αρχές. Μετά από αυτά η προσφυγή έγινε δεκτή και από τους δικαστές.