ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μήνυση Μάγδας Φύσσα: Να εντοπιστεί αυτός που φώναξε «πού είναι τώρα ο Παύλος σου;»

Μήνυση Μάγδας Φύσσα: Να εντοπιστεί αυτός που φώναξε «πού είναι τώρα ο Παύλος σου;»

Μήνυση κατ΄ αγνώστων για εξύβριση και προσβολή μνήμης νεκρού υπέβαλε στην Ασφάλεια Πειραιά η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, με αφορμή τα χθεσινά (14/2) επεισόδια στο Εφετείο της Αθήνας, στο πλαίσιο της δίκης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Η Μάγδα Φύσσα ζητά να εντοπιστεί ο άνθρωπος που της είπε «πού είναι τώρα ο Παύλος σου;», αλλά κι όσοι ακόμα εκτόξευσαν σε βάρος της απειλές και ύβρεις. Προσκόμισε μάλιστα στις αρμόδιες αρχές και φωτογραφικό υλικό, ενώ περιέγραψε επακριβώς τα πρόσωπα που προέβησαν στις παραπάνω ενέργειες.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι δικηγόροι της οικογένειας Φύσσα:

«Κατά τα χθεσινά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Εφετείο Αθηνών, και αφού είχαν αποσυρθεί τα μέλη του Δικαστηρίου, η Μάγδα Φύσσα έγινε αποδέκτης υβριστικών σχολίων και απειλών, από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που βρισκόταν εντός της αίθουσας και ενώπιον πλήθους κόσμου και αστυνομικών δυνάμεων. Κατόπιν αυτού, προέβη σήμερα σε υποβολή μήνυσης-έγκλησης κατ’ αγνώστων και κατά παντός άλλου υπευθύνου, τόσο για τα σε βάρος της αδικήματα, όσο και για τα σχόλια που προσέβαλαν την μνήμη του γιου της, Παύλου Φύσσα.

Αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές την ταυτοποίηση των ατόμων που τέλεσαν τις ανωτέρω παράνομες πράξεις, κατόπιν της ακριβούς περιγραφής τους, αλλά και λοιπών στοιχείων και φωτογραφικού υλικού που εκείνη εισέφερε.

Επίσης, αναμένουμε από τα ΜΜΕ να επιδείξουν στο μέλλον το ίδιο ενδιαφέρον και για τα συντριπτικά στοιχεία της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής που αναδεικνύονται σε κάθε δικάσιμο».

Ρoή Ειδήσεων