Ρόδος: Γαλλίδα κάρφωσε το καμάκι στο λαιμό του συντρόφου της!

Ρόδος: Γαλλίδα κάρφωσε το καμάκι στο λαιμό του συντρόφου της!

Με την υπόθεση μίας Γαλλίδας η οποία επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον Ελβετό σύντροφό της, θα ασχοληθεί τη Δευτέρα (6/11) το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα βρεθεί η Γαλλίδα την οποία βαραίνουν οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, της κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Το περιστατικό για το οποίο και ασκήθηκαν οι διώξεις σημειώθηκε πριν από επτά χρόνια και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, η Γαλλίδα μαζί με τον Ελβετό φίλο της διέμεναν στο νησί της Ρόδου και κατείχαν από κοινού ένα σκάφος στο οποίο διέμεναν, ενώ παράλληλα τους θερινούς μήνες το ενοικίαζαν σε τουρίστες για εκδρομές.

Εκτός από το σκάφος διατηρούσαν και μεταξύ τους σχέση, η οποία όμως στα μέσα του 2009 άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα και η κατάσταση οξύνθηκε σε μεγάλο βαθμό μεταξύ τους με αποτέλεσμα στις αρχές Αυγούστου της ίδιας χρονιάς να έρθουν σε διάσταση.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, όλα έγιναν στις 2 τα ξημερώματα τον Δεκαπενταύγουστο του 2009.

Ο Ελβετός είχε νωρίτερα βγει για διασκέδαση μόνος του και μόλις επέστρεψε στο σκάφος ξάπλωσε στην καμπίνα του για να κοιμηθεί. Τότε η Γαλλίδα κρατώντας ένα ψαροντούφεκο, άνοιξε το φινιστρίνι της καμπίνας και χωρίς ο Ελβετός να την αντιληφθεί τον χτύπησε με το καμάκι τραυματίζοντας τον στο λαιμό.

Ο Ελβετός μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, τράβηξε το καμάκι από το λαιμό του ο οποίος αιμοραγούσε και κατευθύνθηκε προς την έξοδο. Η Γαλλίδα ωστόσο είχε κρυφτεί πίσω από την πόρτα της καμπίνας κρατώντας αυτή τη φορά ένα σφυρί στο χέρι της και με αυτό επιχείρησε να χτυπήσει τον σύντροφο της δύο φορές στο κεφάλι. Ευτυχώς ο Ελβετός αντιλήφθηκε την κίνηση της και κατάφερε να την ακινητοποιήσει.

Ο Ελβετός στη συνέχεια μετέβη  στο νοσοκομείο όπου και του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες, ενώ τον συνόδευσε και η Γαλλίδα.

Σε ότι αφορά το αδίκημα της κλοπής, η Γαλλίδα κατηγορείται ότι στις 28 Αυγούστου κατά την αναχώρησή της για το εξωτερικό πήρε μαζί της το ποσό των 3000 ευρώ, χρήματα που είχε αφήσει μέσα στο σκάφος ο Ελβετός.

Τέλος η ίδια κατηγορείται ότι προκάλεσε φθορές στο σκάφος, και συγκεκριμένα ότι κατέστρεψε λάστιχο από τη μηχανή που βοηθάει στη ψύξη αλλά και στην άντληση υδάτων, κάτι που ο Ελβετός διαπίστωσε ενώ έπλεε προς τη Νίσυρο στις αρχές Σεπτεμβρίου 2009.

Ο Ελβετός στη συνέχεια προέβη σε καταγγελία και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Πηγή: rodiaki.gr