ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Πατεράκης για Καμμένο: «Δεν τον απείλησα – Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη»

Πατεράκης για Καμμένο: «Δεν τον απείλησα – Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη»

«Με τον κ. Υπουργό επικοινώνησα τηλεφωνικώς μία φορά για λίγα δευτερόλεπτα», αναφέρεται στην επιστολή που απέστειλε ο Γιώργος Πατεράκης απαντώντας στην καταγγελία του υπουργού Εθνικής Άμυνας περί απειλών για τη ζωή του. 

«Κύριε υπουργέ θα ήθελα να μου δώσετε την ευκαιρία να σας συναντήσω προκειμένου να σας αποδείξω πως ουδέποτε υπήρξα έμπορος όπλων όπως κατ επανάληψη ανακριβώς έχετε αναφέρει», γράφει στην επιστολή του ο κ. Πατεράκης.

«Τόσο το κινητό μου τηλέφωνο όσο και τα τηλέφωνα του γραφείου μου δεν είναι απόρρητα και ως εκ τούτου εκείνος τον οποίο καλώ πάντα έχει τη δυνατότητα να δει τον αριθμό μου. Προκαλεί μεγάλη απορία για ποιο λόγο ο υπουργός ανέφερε από το Βήμα της Βουλής ότι ζήτησε την βοήθεια της αντιτρομοκρατικής προκειμένου να ανακαλύψει ότι πίσω από τον αριθμό του τηλεφώνου μου βρισκόμουν εγώ, δεδομένου ότι του είπα αμέσως ποιος είμαι (…) Το ήθος και η συμπεριφορά μου δεν θα μου επέτρεπε ποτέ να πω αυτά που ισχυρίστηκε ο κ. Καμμμένος ότι δήθεν του είπα», τονίζει ο κ. Πατεράκης.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την επιστολή