ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Προφυλακιστέος ο 29χρονος «δράκος» που βίασε δύο ανήλικες

Προφυλακιστέος ο 29χρονος «δράκος» που βίασε δύο ανήλικες

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 29χρονος Κώστας Πετσούλας, που κατηγορείται για τον βιασμό και τη χορήγηση ναρκωτικών σε ανήλικες.

Ο 29χρονος «δράκος» για να τις προσεγγίσει χρησιμοποιούσε ένα διαδικτυακό app γνωριμιών και έπειτα έβαζε σε εφαρμογή τα αρρωστημένα του σχέδια.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των θυμάτων του, ο «δράκος» ήταν αποφασισμένος να τους δώσει ναρκωτικά και να τις εκμεταλλευτεί σεξουαλικά.

Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 29χρονου έδωσε σήμερα Τετάρτη (07/02) στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

dafni viastis2 copy

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Η συγκλονιστική κατάθεση ενός από τα θύματα

Το CNN Greece φέρνει στη δημοσιότητα αποκλειστικά την κατάθεση θύματος του 29χρόνου που σήμερα έδωσε εξηγήσεις στον ανακριτή.
«Ο Κ. με ρώτησε αν συμφωνούσα να πάω στο σπίτι και αρνήθηκα. Είχαμε βρεθεί σε ένα παρκάκι πίσω από μια πολυκατοικία. Ο ίδιος επέμεινε και προσφέρθηκε να μου δώσει λεφτά αρκεί να πάω μαζί του εγώ αρνήθηκα, αυτός επέμενε και δέχθηκα μετά από μεγάλη επιμονή. Μπήκαμε σε μια πολυκατοικία και συγκράτησα μόνο τον αριθμό 64 που ήταν γραμμένο πάνω από την κεντρική είσοδο. Πρόλαβα να δω το ασανσέρ που σταμάτησε στον δεύτερο όροφο. Ήταν ένα σπίτι μικρό που είχε κουζίνα σαλόνι και δυο δωμάτια. Όλη την προετοιμασία για τη χρήση των ναρκωτικών την έκανε ο Κ. Ετοίμαζε τα ναρκωτικά με τη μέθοδο free base, δηλαδή καπνιστή σε πλαστικό μπουκάλι. Τον έβλεπα σε ό,τι έκανε. Μείναμε στο σπίτι 3 ώρες κάναμε αμέσως χρήση με εισπνοές και στη συνέχεια υπό την επήρεια των ναρκωτικών και ενώ άρχισα να έχω παραισθήσεις αυτός μου ζήτησε να κάνουμε έρωτα .... Άρχισα να έχω παραισθήσεις να μην καταλαβαίνω τι κάνω και κυρίως να μην μπορώ να αντιδράσω. Φύγαμε και με άφησε κοντά σε ένα γήπεδο μπάσκετ. Εκεί φοβήθηκα να γυρίσω πίσω γιατί θα με έβλεπαν πως ήμουν και δεν ήξερα τι να πω στους δικούς μου. Έτσι κάθισα και κοιμήθηκα σε μια πυλωτή πολυκατοικίας».

«Μου ζήτησαν ναρκωτικά οι ανήλικες»

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και η κατάθεση του 29χρόνου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι τα νεαρά κορίτσια τον εντόπισαν μέσω ίντερνετ και του ζήτησαν να τους προμηθεύσει με ναρκωτικά. Φτάνει δε, στο σημείο για να δικαιολογήσει τις πράξεις του να λέει πως ό,τι έγινε ήταν με την συγκατάθεση των μικρών κοριτσιών.

«Ό,τι έγινε ήταν με τη θέληση τους δεν έκανα τίποτα που δεν το θέλανε. Μου ζήτησαν να τις προμηθεύσω με ναρκωτικά, μου ζήτησαν και χάπια ecstasy.

Κάναμε χρήση και μετά συνευρεθήκαμε. Η μία, μάλιστα, φεύγοντας μου έκλεψε και ναρκωτικά χασίς. Δεν βίασα καμία. Ήταν λάθος μου, αλλά δεν θα έκανα τίποτα χωρίς τη θέληση τους».

Σχετικές ειδήσεις