ΣΟΚ στον Αγ. Νικόλαο: Πρόσωπο υπεράνω υποψίας στη φυλακή για παιδεραστία

ΣΟΚ στον Αγ. Νικόλαο: Πρόσωπο υπεράνω υποψίας στη φυλακή για παιδεραστία

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από την καταγγελία κοριτσιού σε βάρος του

Μια υπόθεση με ανατριχιαστικές διαστάσεις έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Αγίου Νικολάου η οποία ήρθε στην επιφάνεια μετά την καταγγελία ανήλικης κοπέλας σε βάρος ηλικιωμένου άνδρα για ασέλγεια.

Πιο συγκεκριμένα, τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν την τελευταία δεκαετία, αλλά έμειναν στο σκοτάδι για αρκετό καιρό και παρά το γεγονός ότι υπήρξαν περίεργες συμπεριφορές σε δημόσιους χώρους. Η υπόθεση έχει ξεκαθαρίσει πως αφορά ασέλγεια ηλικιωμένου άνδρα σε ανήλικο κορίτσι κατ’ εξακολούθηση.

Όπως αναφέρει το anatolh.com, δράστης, φέρεται να είναι γνωστό, αξιοσέβαστο πρόσωπο της κοινωνίας του Αγίου Νικολάου, παλιός επαγγελματίας και υπεράνω υποψίας λόγω θέσης και ηλικία.

Το αξιοσημείωτο είναι πως η υπόθεση αποκαλύφθηκε με καθυστέρηση, μετά την καταγγελία του κοριτσιού. Όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα βίωσε ποικίλα συναισθήματα για ένα νέο αγόρι και θέλοντας να απαγκιστρωθεί από μια άκρως αρρωστημένη κατάσταση στην οποία είχε οδηγθεί από την ηλικία των δέκα ετών προχώρησε στην καταγγελία των όσων συνέβαιναν.

Η Δικαιοσύνη έδρασε, μάλλον με αργούς ρυθμούς, πιθανότατα διότι κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την διάσταση της υπόθεσης. Επί σειρά ετών η κοπέλα αναγκαζόταν να δέχεται τις θωπείες και τις ασελγείς πράξεις του ηλικιωμένου κάτω από συνθήκες που αναμένεται να ξεδιπλωθούν το επόμενο διάστημα, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι λεπτομέρειες είναι πραγματικά ανατριχιαστικές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η προσπάθεια απεμπλοκής του κοριτσιού, φούντωσε το αρρωστημένο πάθος του ηλικιωμένου. Η εμμονή του ήταν τόσο μεγάλη που δεν ήθελε να αφήσει το παιδί και άρχισε να το παρακολουθεί, παρενοχλώντας την ακόμα κι έξω από το χώρο του σχολείου.

Οι πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ αναφέρουν πως υπήρξαν αρκετά τέτοια επεισόδια παρενόχλησης και συνέβησαν κωμικοτραγικές καταστάσεις ακόμα και μετά την καταγγελία του παιδιού στη Διεύθυνση του σχολείου.

Η όλη υπόθεση μοιάζει εξαιρετικά παράδοξη, ωστόσο φέρεται να είναι αληθινή η αφήγηση, που αναφέρει πως ο ηλικιωμένος είχε το θράσος να ζητήσει από τους αρμόδιους του σχολείου αποκατάσταση όταν καταγγέλθηκε η υπόθεση και σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συντάξει και σχετική επιστολή διαμαρτυρίας.

Τα δεδομένα ωστόσο ήταν εις βάρος του και παρά το γεγονός ότι αποδείχθηκε απτόητος, διατυμπανίζοντας την αθωότητά του, η επιμονή του να παρακολουθεί και να παρενοχλεί το κορίτσι, οδήγησε στην εντολή σύλληψης του δράστη, περίπου ένα έτος μετά τις πρώτες καταγγελίες και την πρώτη διερεύνηση της υπόθεσης.

Τελικά, η Εισαγγελία διαπίστωσε πως οι ενδείξεις που υπήρχαν έπρεπε να διερευνηθούν και τον περασμένο Σεπτέμβριο οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια όπου ουσιαστικά αποκαλύφθηκαν όλα τα δεδομένα της θλιβερής υπόθεσης.

Ακολούθησε η προφυλάκισή του εκτός Κρήτης, αφού προηγουμένως δεν κατέβαλλε την χρηματική εγγύηση των 15.000 ευρώ που είχε οριστεί.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τα παιδιά του ηλικιωμένου έχουν κινήσει τις νομικές διαδικασίες για την αποφυλάκισή του.