ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΣΟΚ στη Ρόδο: Συνταξιούχος εκμεταλλευόταν σεξουαλικά γυναίκα με νοητική στέρηση

ΣΟΚ στη Ρόδο: Συνταξιούχος εκμεταλλευόταν σεξουαλικά γυναίκα με νοητική στέρηση

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσει στις 12 Μαρτίου, 66χρονος συνταξιούχος κατηγορούμενος για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος 39χρονης με νοητική στέρηση.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου τον Οκτώβριο του 2012, μετά από καταγγελία που έκανε συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας, ενώ ο 66χρονος παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα κατοικούσαν στην ίδια περιοχή με αποτέλεσμα να είναι εύκολο για τον 66χρονο να γνωρίζει πότε η 39χρονη γυναίκα βρίσκονταν μόνη της στο σπίτι. Αυτό ακριβώς το γεγονός φέρεται να εκμεταλλευόταν και εκείνος προκειμένου να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί της!

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν μέλος της οικογένειας της 39χρονης άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με τον 66χρονο γείτονα. Έτσι επισκέφθηκε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου στο τέλος Σεπτεμβρίου 2012 και προέβη σε καταγγελία, την οποία και ζήτησε να διερευνήσουν οι αστυνομικοί.

Πηγή: rodiaki.gr

Σχετικές ειδήσεις