ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Λάρισα: Σατανική γυναίκα έστειλε τον πρώην της στη φυλακή για βιασμό επειδή τον ζήλευε

Λάρισα: Σατανική γυναίκα έστειλε τον πρώην της στη φυλακή για βιασμό επειδή τον ζήλευε

Τον έκλεισε στη φυλακή ενώ ήταν αθώος...Ενα χρόνο αργότερα ένιωθε να την πνίγουν οι ενοχές και αποφάσισε να πει την αλήθεια στο δικαστήριο.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες (10-12-2018) στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ήταν ένας 28χρονος Ρουμάνος για υποτιθέμενη υπόθεση βιασμού και ληστείας που σημειώθηκε στη Λάρισα τον Αύγουστο του 2017.

Η γυναίκα είχε καταγγείλει ψευδώς τον σύντροφό της ότι τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση και πως τη λήστεψε κατ’ εξακολούθηση και τον έκλεισε στη φυλακή ενώ ήταν αθώος.

Μετά την καταγγελία ο 28χρονος συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2017 μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Οι Ρουμανικές Αρχές τον είχαν παραδώσει στην Ελλάδα και στη συνέχεια ο συλληφθείς είχε κριθεί προσωρινά προφυλακιστέος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

«Ποτέ δεν με βίασε, ποτέ δεν με λήστεψε»

Η πρώην σύντροφός του, μία 21χρονη Ρουμάνα, παραδέχθηκε χθες (10/12/2018) στο Δικαστήριο την αλήθεια.

«Του έκανα μήνυση για να τον συνετίσω» είπε χαρακτηριστικά στο Δικαστήριο .

Επίσης παραδέχθηκε ότι ζήλευε, επειδή δεν ήθελε ο κατηγορούμενος έχει σχέση με πρώην σύντροφό του, με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί. Έκανε λοιπόν σκηνές ζηλοτυπίας.

«Ποτέ δεν με βίασε, ποτέ δεν με λήστεψε» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Δικαστήριο και ζήτησε συγγνώμη.

«Ήρθαμε στην Ελλάδα προκειμένου να αναθερμάνουμε τη σχέση μας» είπε από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αφού αναφέρθηκε στα σκηνικά ζηλοτυπίας.

«Όμως, αυτή ήθελε να εκδίδεται όπως έκανε και παλαιότερα στη Γερμανία, ενώ εγώ διαφωνούσα. Ήθελα να την πάρω πίσω στη Ρουμανία, αλλά εκείνη δεν ήθελε και επέστρεψα μόνος. Στο ξενοδοχείο μας στη Λάρισα της άφησα το ποσό των 150 ευρώ», τόνισε.

Ο ίδιος είπε ότι μετά από την αποχώρησή του εκείνη του έκανε καταγγελία. «Δεν θα έκανα ποτέ ένα τέτοιο πράγμα», πρόσθεσε ο ίδιος. Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον απάλλαξε και από την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της ληστείας κατ’ εξακολούθηση.

Ανακοινώνοντας τέλος την απόφαση αθώωσης του Κακουργιοδικείου η πρόεδρος του Δικαστηρίου κάλεσε την 21χρονη από τη στιγμή που θα φέρει ένα παιδί στον κόσμο να μην επιζητεί το εύκολο κέρδος.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr