ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«Δράκος» του Αμαρουσίου: «Το έκανα γιατί άκουγα φωνές»

«Δράκος» του Αμαρουσίου: «Το έκανα γιατί άκουγα φωνές»
Αναβολή για τις 22 Μαρτίου πήρε η δίκη

Αναβολή για τις 22 Μαρτίου πήρε η δίκη του φερόμενου ως «Δράκου» του Αμαρουσίου, που επρόκειτο να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο την Πέμπτη (7/2/2019).

Ο νεαρός, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει έξι γυναίκες υποστηρίζει ότι δεν τις βίασε ποτέ και πως άκουγε φωνές μέσα στο κεφάλι του που του έλεγαν να κάνει ό,τι έκανε.

Μιλώντας μέσα από τις φυλακές στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο φερόμενος ως «Δράκος» υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει για τις επιθέσεις σε βάρος των θυμάτων του και υποστήριξε ότι όλα έγιναν, γιατί θόλωσε το μυαλό του μετά τον χωρισμό του από την πρώην Ρουμάνα φίλη του, η οποία ήταν ιερόδουλη.

Όπως είπε είχαν χωρίσει δύο φορές και ο οριστικός χωρισμός του στοίχισε πολύ.

«Πήγαινα στη δουλειά το βράδυ και για να ξεχαστώ πολλές φορές καθόμουν και παραπάνω. Όταν επέστρεφα στο σπίτι μου ήθελα να χαλαρώσω, αλλά τότε άκουγα μέσα στο μυαλό μου φωνές που μου έλεγαν “μείωσέ την, όπως σε μείωσε κι αυτή”. Νόμιζα ότι όλα αυτά ήταν ιδέα μου και για να σταματήσουν οι φωνές έπινα. Όμως, τότε οι φωνές γίνονταν πιο δυνατές και τότε έβγαινα στον δρόμο και όποια κοπέλα είχε τον ίδιο σωματότυπο με την πρώην μου, τις θώπευα, δεν τις βίαζα», είπε.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν επιχείρησε να κατεβάσει το παντελόνι σε κάποια κοπέλα και ότι κάποια από τα θύματα υπερέβαλαν στις περιγραφές τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Την κατάσταση στην οποία βρισκόταν μετά τον χωρισμό του περιέγραψε και στην εκπομπή και η μητέρα του φερόμενου ως «Δράκου».

Όπως είπε η ίδια, η πρώην σύντροφος του γιου της τον εκμεταλλευόταν και του είχε αποσπάσει περίπου 30.000 ευρώ. Όταν τον χώρισε ο γιος της έπεσε σε κατάθλιψη. Η ίδια τον περιγράφει εντελώς ασταθή ψυχικά, να «χάνεται» ξαφνικά, να μην έχει επαφή με το περιβάλλον και να μιλά μόνος του φωνάζοντας «θα σε ταπεινώσω, όπως με ταπείνωσες. Μου τα πήρες όλα».

Όσον αφορά στην υπόθεση της δολοφονίας της Αγραφιώτη, η μητέρα του είπε πως οι αστυνομικοί τον πίεσαν να ομολογήσει και εκείνος δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και υπέγραψε ότι είχε δολοφονήσει και την άτυχη γυναίκα.

Τελικά, όπως η ίδια ισχυρίζεται, αποκαλύφθηκε στην αναπαράσταση στο γκαράζ ότι ο νεαρός δεν είχε καμία σχέση με το συγκεκριμένο έγκλημα, αφού δεν γνώριζε καθόλου τον χώρο.

ΠΗΓΗ star.gr

Διαβάστε επίσης:

Αιμίλιος Λιάτσος: Δεν θα ξαναβγεί στην εκπομπή μου - Άγρια επίθεση κατά κορυφαίου στελέχους της ΝΔ

Χάος στην Αγία Πετρούπολη: Χιονίζει ασταμάτητα επί δύο εβδομάδες – Δείτε εντυπωσιακές εικόνες

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έντονα καιρικά φαινόμενα και την Πέμπτη με χιόνια και καταιγίδες (pics)

Σχετικές ειδήσεις