ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Χανιά: Στη φυλακή μητέρα και πατριός που ξύρισαν το κεφάλι της κόρης τους

Χανιά: Στη φυλακή μητέρα και πατριός που ξύρισαν το κεφάλι της κόρης τους

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο το ζευγάρι και επέβαλε ποινή 4 ετών

Με την επιβολή ποινής φυλάκισης τεσσάρων ετών τιμώρησε το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο την μητέρα και τον πατριό του 15χρονου κοριτσιού που εμφανίστηκε στο σχολείο με το κεφάλι της ξυρισμένο γουλί, ενώ και ο 13χρονος αδελφός της κατήγγειλε πως τον κακοποιούσαν.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο το ζευγάρι που σόκαρε όλη την Ελλάδα με την πρωτοφανή κακοποίηση σε βάρος της ανήλικης και του αδελφού της που αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή, έκρινε και τους δυο ενόχους και διέταξε τον εγκλεισμό τους σε σωφρονιστικά καταστήματα. Ήδη, μετά την σύλληψή τους, τους αφαιρέθηκε η επιμέλεια των δυο παιδιών την οποία ανέλαβε ο βιολογικός πατέρας τους που πήγε άμεσα στα Χανιά από την Αθήνα όπου κατοικεί.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 15χρονη μαθήτρια της Γ’ γυμνασίου πήγε στο σχολείο με σημάδια κακοποίησης τα οποία προσπαθούσε να κρύψει με κουκούλα. Στην καθηγήτριά της αποκάλυψε ότι η μητέρα και ο πατριός της την είχαν κουρέψει γουλί και την κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο, ενώ και ο 13χρονος αδελφός της έπεφτε θύμα σωματικής βίας.

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοκ για τουρίστα στη Μύκονο: Είδε πόσο θα πλήρωνε το μεσημεριανό και «πάγωσε» (pics)

Δημοσκόπηση - «βόμβα»: Δείτε τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ 4 μέρες πριν τις Ευρωεκλογές 2019

Σχετικές ειδήσεις