ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κρήτη: Σοκάρει η νέα υπόθεση παιδικής κακοποίησης στα Χανιά

Κρήτη: Σοκάρει η νέα υπόθεση παιδικής κακοποίησης στα Χανιά

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Χανίων που ανέλαβαν την υπόθεση, προχώρησαν στην προσαγωγή της μητέρας και του πατριού..

Καθηγήτρια Γυμνασίου στα Χανιά κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως μία μαθήτρια της, στην Γ’ Τάξη, της είπε ότι ο πατριός της μαζί με την μητέρα της, την κούρεψαν, κόβοντας τα μακριά μαλλιά της σε πολύ κοντά, ενώ της έκλεισαν το στόμα για να μη φωνάζει!

Όπως είπε η καθηγήτρια, η μικρή, κλαίγοντας, της είπε πως μόλις προσπαθούσε να αντιδράσει, την χτυπούσαν, τόσο η μητέρα της, όσο και ο πατριός της!

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Χανίων που ανέλαβαν την υπόθεση, προχώρησαν στην προσαγωγή της μητέρας και του πατριού, ενώ ειδοποιήθηκε και ο βιολογικός πατέρας της ανήλικης να μεταβεί από τα Χανιά στην Αθήνα.

Στο Αστυνομικό Τμήμα, βρέθηκε και ο 13χρονος αδελφός της, με τους αστυνομικούς να έχουν προσωπική κουβέντα μαζί του. Το παιδί, μετά από επτά χρόνια σιωπής, «έσπασε» και είπε στους αστυνομικούς όλα όσα περνούσε στο σπίτι, κάνοντάς και τους ένστολους να λυγίσουν!

Μετά από δύο χρόνια ήρθαν σε επαφή με τον βιολογικό τους πατέρα, ενώ υπήρξε συνεννόηση με την Εισαγγελέα, προκειμένου να του ανατεθεί η επιμέλεια των παιδιών, παρ’ όλο που δεν την είχε.

Μετά από όλα αυτά, ο 13χρονος έπεσε στην αγκαλιά μίας εκ των αστυνομικών του Α.Τ. Χανίων και με δάκρυα στα μάτια της είπε… «Ευχαριστώ που μας σώσατε».

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Δείτε πόσο χρονών είναι η Σία Κοσιώνη (pics)

Eurovision 2019: Ανατροπή στα προγνωστικά – Σε ποια θέση έφτασε η Κύπρος μετά το live του τελικού

Σχετικές ειδήσεις