ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Κατέρρευσε ο κατηγορούμενος Πατέλης (pics)

Δίκη Χρυσής Αυγής: Κατέρρευσε ο κατηγορούμενος Πατέλης (pics)
Διεκόπη η δίκη.
EUROKINISSI

Διεκόπη αιφνιδίως το πρωί της Πέμπτης (27/06) η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ξαφνικά, κι ενώ είχε ξεκινήσει την απολογία του ο συγκατηγορούμενος του Κωνσταντίνος Κορκοβίλης, ο Γιώργος Πατέλης έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στο έδαφος ενώ βρισκόταν στο εδώλιο.

Δείτε φωτογραφίες από τη δικαστική αίθουσα τη στιγμή που κατέρρευσε ο Πατέλης, στη gallery που ακολουθεί:

Αμέσως η πρόεδρος διέκοψε την διαδικασία και αφού ρώτησε αν υπάρχει στην αίθουσα γιατρός ζήτησε από τον γραμματέα να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ. Την ίδια στιγμή συγκατηγορούμενοι του Γιώργου Πατέλη με αστυνομικούς και συνηγόρους προσπαθούσαν να συνεφέρουν τον πεσμένο κατηγορούμενο.

Λίγη ώρα μετά και ενώ το δικαστήριο είχε αποσυρθεί, στην αίθουσα έφθασαν διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι συνέφεραν τον Πατέλη.

Ο κατηγορούμενος αποχώρησε τελικά από τη δικαστική αίθουσα σε φορείο και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Οριστική η διακοπή

Η πρόεδρος ανακοίνωσε ότι η απολογία του κατηγορούμενου Κωνσταντίνου Κορκοβίλη, που είχε ξεκινήσει λίγη ώρα πριν αισθανθεί έντονη δυσφορία ο Πατέλης, θα συνεχιστεί αύριο. Τόσο ο Κορκοβίλης όσο και ο Αναστάσιος Μιχάλαρος, που αναμένεται να απολογηθεί αμέσως μετά, δήλωσαν ότι δεν θα ήθελαν να απολογηθούν σήμερα λόγω της ταραχής τους από το περιστατικό με τον συγκατηγορούμενο τους, τοποθέτηση που προκάλεσε ειρωνικές αντιδράσεις πολλών από το κοινό.

Η υπεράσπιση των δύο έκανε λόγο για αδυναμία των κατηγορουμένων να συνεχίσουν σήμερα, εξαιτίας της «ψυχικής αναταραχής που έχει προκληθεί», φράση που πυροδότησε αντιδράσεις από το ακροατήριο, με κάποιους εξ αυτών να φωνάζουν: «ποιά αναστάτωση θα τους χαϊδεύουμε κιόλας;».

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο στην αίθουσα τελετών του Εφετείου.

Διαβάστε επίσης:

Αρκούδα κρατούσε άνδρα για 30 μέρες στη φωλιά της - Η εικόνα του ΣΟΚΑΡΕΙ (ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ)

Βρήκαν ζωντανό βρέφος μέσα σε σακούλα - Το βίντεο που συγκλόνισε την ανθρωπότητα

Σχετικές ειδήσεις