ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικό δυστύχημα για μητέρα 3 παιδών στο Καζακστάν: Η στιγμή της βουτιάς από 25 μέτρα χωρίς σκοινί

Δυστύχημα Καζακστάν
Τραγικό θάνατο βρήκε μια μητέρα τριών παιδιών όταν κατέληξε στο κενό μετά από βουτιά της από ύψος 25 μέτρων

To δυστύχημα συνέβη όταν η 33χρονη μητέρα ανέβηκε στην ταράτσα ενός ξενοδοχείου στο Καζακστάν για να προσπαθήσει να πηδήξει στο κενό υποθέτοντας ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας

Τραγικό θάνατο βρήκε μια μητέρα τριών παιδιών όταν κατέληξε στο κενό μετά από βουτιά της από ύψος 25 μέτρων λόγω μιας λάθος συνεννόησης με τον οργανωτή της προσπάθειά της.

Η 33χρονη Γεβγκένια Λεοντίεβα ανέβηκε στην ταράτσα ενός ξενοδοχείου της πόλης Καραγκάντα στο Καζακστάν για να προσπαθήσει να πηδήξει στο κενό υποθέτοντας ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως αναμενόταν με αποτέλεσμα η άτυχη 33χρονη να πέσει στο έδαφος και να βρει τραγικό θάνατο. Στο βίντεο με τις τελευταίες τραγικές στιγμές φαίνεται η 33χρονη να λέει «σας αγαπώ» στην κάμερα πριν να βουτήξει στο κενό.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι το δυστύχημα σημειώθηκε όταν η 33χρονη ξεκίνησε το άλμα της πριν ο διοργανωτής να καταφέρει να δέσει το σχοινί ασφαλείας σε ένα δέντρο. Έτσι όταν η γυναίκα έπεσε στο κενό το σχοινί ήταν ακόμα στο χέρι του διοργανωτή ο οποίος δεν κατάφερε να ανακόψει τη φόρα της πτώσης.

Η 33χρονη μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα στον εγκέφαλό της. Παρά τις προσπάθειες, όμως, των γιατρών η 33χρονη μητέρα δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Όπως ήταν αναμενόμενο για το δυστύχημα έχει ξεκινήσει έρευνα στην οποία εξετάζονται τυχόν αμέλειες που οδήγησαν στον θάνατο την 33χρονη αλλά ακόμα και αν οι διοργανωτές βρεθούν ένοχοι τότε η μεγίστη ποινή που μπορεί να αντιμετωπίσουν είναι αυτή της φυλάκισης των 40 ημέρων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Bullying σε βάρος 13χρονου: «Δώσε μας λεφτά, γιατί αλλιώς θα σκοτώσουμε τη μάνα σου»

Καιρός: Με καταιγίδες και χαλάζι η Τρίτη - Έρχεται νέο σφοδρότερο κύμα κακοκαιρίας

Squid Game: Spoiler Alert - Τα κρυφά μηνύματα που κανείς δεν πρόσεξε!