ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Συνάντηση Ιερώνυμου - Κασσελάκη στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Συνάντηση Ιερώνυμου - Κασσελάκη στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Αρχιπίσκοπος και πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξαν δώρα κατα τη συνάντησή τους

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, κ.κ. Ιερώνυμο έχει αυτήν την ώρα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, στην Αρχιεπισκοπή, στην Πλάκα.

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε, κατά πληροφορίες, τον κ. Κασσελάκη, λέγοντας του «σας παρακολουθώ».

«Τρέχω όσο περισσότερο μπορώ, για να υπάρχει ένας αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την ομογένεια», φέρεται να ανταπάντησε ο κ. Κασσελάκης. Είμαι περήφανος που εκπροσωπώ τον Ελληνισμό και την ομογένεια ως αρχηγός πολιτικού κόμματος, συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, σας είδα στο Πατριαρχείο, φέρεται να είπε ο κ.κ. Ιερώνυμος στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, συμπληρώνοντας πως το πατριαρχείο είναι καρδιά όλων μας και ίσως των ελπίδων μας. Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρακολούθησα την τελετή, σημείωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών. Επικοινώνησα μετά με τον Πατριάρχη και ήταν παρά πολύ ευχαριστημένος και αυτός, πρόσθεσε στην συνέχεια ο κ. Ιερώνυμος, ενώ ακολούθησε ανταλλαγή δώρων μεταξύ τους.

Ο Μακαριώτατος δώρισε στον κ. Κασσελάκη ένα βιβλίο, με θέμα η απάντηση της εκκλησίας στα μυθεύματα αντικληρικαλιστικού λαϊκισμού, αλλά και τσίπουρο και μέλι, παραγωγής από το ησυχαστήριο του, στη Βοιωτία. Με τη σειρά του, ο κ. Κασσελάκης δώρισε στον Αρχιεπίσκοπο μια γκραβούρα αντίγραφο ενός ιταλικού έργου με τον Απόστολο Θωμά.