ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας δεν έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας δεν έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Αναστάτωση στους Ορθοδόξους της Αλβανίας αλλά και της Ελλάδας έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα σε αλβανικά Μ.Μ.Ε. σύμφωνα με τα οποία η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου παρουσιάζει επιδείνωση.

Αν και μέχρι στιγμής η Εκκλησία της Αλβανίας δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δημόσια δήλωση για το θέμα, καλά πληροφορημένες πηγές του orthodoxia.info από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι πράγματι ο 86χρονος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα προβλήματα με την υγεία του αλλά τα αντιμετώπισε με φυσιοθεραπείες.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν συνεργάτες του, ο κ. Αναστάσιος αντιμετώπισε τελευταία προβλήματα με την μέση του εξαιτίας των συνεχών επισκέψεών του σε ναούς σε απομακρυσμένα χωριά της Αλβανίας όπου το οδικό δίκτυο είναι εξαιρετικά δύσβατο. Οι αναταράξεις προκάλεσαν το πρόβλημα στον ήδη καταπονημένο οργανισμό του Αρχιεπισκόπου κι έτσι χρειάστηκε να υποβληθεί σε φυσιοθεραπείες.

Οι ίδιοι άνθρωποι υποστήριξαν πως ο κ. Αναστάσιος λειτούργησε κανονικά τον Δεκαπενταύγουστο, σημειώνοντας πως τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και δεν υπάρχει ζήτημα όσον αφορά στην εκτέλεση των καθηκόντων του.

Σχετικές ειδήσεις