ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Στο Ναύπλιο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Στο Ναύπλιο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Το Ναύπλιο επισκέφτηκε την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του.

Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος, καθώς και οι Βουλευτές Αργολίδος Ι.Ανδριανός και Ι. Μανιάτης , ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Β.Σιδέρης, οι δήμαρχοι Ναυπλίου Δ .Κωστούρος και Άργους Δ .Καμπόσος , η πρώην βουλευτής Ε. Παπαδημητρίου. και πάρα πολύς κόσμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε τα θυρανοίξια στον Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Ανυφί Ναυπλίας, και κατόπιν μίλησε σε μαθητές του Ναυπλίου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου κτίστηκε με δαπάνες του Αδριανού Δήμα κάτοικου της περιοχής, εις ανάμνηση του γιού του Γεωργίου που πριν μερικά χρόνια έχασε την ζωή του από τροχαίο, στο σημείο που χτίστηκε η εκκλησία.

Ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε την συμπαράσταση του στον κ. Δήμα, και όπως ο ίδιος είπε ήρθα να εκπληρώσω την επιθυμία του πατέρα προς τον γιο του.

Ο Αρχιεπίσκοπος μετά την συνάντηση με τα παιδιά θα τελέσει τον Αγιασμό στο νέο εκκλησιαστικό βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως Αργολίδος.

πηγη romfea.gr

Σχετικές ειδήσεις