ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Σερρών: Δεν έχει δικαίωμα κανείς να προσβάλει τον Πρωθυπουργό και να τον ονομάζει ανόητο

Σερρών: Δεν έχει δικαίωμα κανείς να προσβάλει τον Πρωθυπουργό και να τον ονομάζει ανόητο

"Η πατρίδα μας δεν θα είχε φτάσει σε αυτό το κατάντημα εάν ζούσε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος"τόνισε μεταξύ άλλων ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών κ. Θεολόγος, μετά το πέρας του μνημοσύνου που τέλεσε στις Σέρρες.

Ο Σεβασμιώτατος που υπήρξε πνευματικό τέκνο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, συμπλήρωσε ότι "ο λαός αν ήταν σήμερα ο Χριστόδουλος θα είχε κάπου να ακουμπήσει και δεν θα φοβόταν."

Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Σερρών στον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας κ. Σόιμπλε, ο οποίος χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα "ανόητο".

"Δεν έχει το δικαίωμα κανείς να ταπεινώνει και να προσβάλει τον έλληνα Πρωθυπουργό και να τον ονομάζει ανόητο...Αυτοί είναι ανόητοι που τα λένε, και που αιματοκύλησαν δύο φορές τον κόσμο όλο" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Σερρών κ. Θεολόγος.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος τόνισε: "Μιλάνε αυτοί που κατέστρεψαν και λεηλάτησαν την πατρίδα μας, που την φτωχοποιήσαν, που μας έκλεψαν την ψυχή και τα χρήματα και έχουν το θράσος να κουνούν το χέρι στο έλληνα Πρωθυπουργό και να τον αποκαλούν ανόητο."

"Ντροπή τους, ντροπή τους, ντροπή τους" συμπλήρωσε με στεντόρεια φωνή ο κ. Θεολόγος.

ΠΗΓΗ romfea.gr

Σχετικές ειδήσεις