ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης για την επίμαχη πώληση στο Ναυάγιο Ζακύνθου (video)

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης για την επίμαχη πώληση στο Ναυάγιο Ζακύνθου (video)

Η αγοραπωλησία της επίμαχης έκτασης στα ορεινά της Ζακύνθου θα απασχολεί για πολύ καιρό τη Ζάκυνθο και οι εξελίξεις είναι σχεδόν καθημερινές.

Αυτές σχολίασε την Πέμπτη (10.11.2016) ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, εκ μέρους της Εκκλησίας Ζακύνθου.

Με τις εξελίξεις να συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, σχετικά με το ζήτημα της επίμαχης αγοραπωλησίας στα ορεινά της Ζακύνθου, ο πρώην Μητροπολίτης του νησιού και νυν Δωδώνης τοποθετήθηκε εκ νέου για το ζήτημα. Μιλώντας το Ιόνιαν ο κ. Χρυσόστομος σχολίασε με έμφαση τα βασικότερα σημεία των εξελίξεων με κυριότερο, την υποτιθέμενη, όπως τονίζει, εμπλοκή του Εμίρη του Κατάρ, στην αγοραπωλησία.

Η εκδίκαση της υπόθεσης όπως είναι γνωστό αναβλήθηκε για μία ακόμη φορά λόγω της εμφάνισης νέων στοιχείων και της εμπλοκής του Ελληνικού δημοσίου που επίσης διεκδικεί εκτάσεις στην περιοχή.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που ο Μητροπολίτης κρίνει σημαντική, όπως διαβάζουμε στο vimaorthodoxias.gr.

Ο κ. Χρυσόστομος άλλωστε υπενθύμισε ότι η ανάπτυξη και προβολή της περιοχής έχει ήδη ξεκινήσει από τοπικούς φορείς, πολύ πριν το ενδιαφέρον της εταιρείας που υπέγραψε την αγορά της έκτασης.

Η νέα εκδίκαση την 1η Φεβρουαρίου 2017 θα ρίξει ακόμη περισσότερο φως στην υπόθεση καθώς θα παρουσιαστούν νέα στοιχεία που όλοι οι εμπλεκόμενοι αναμένουν εναγωνίως και που αφορούν σε μεγάλο βαθμό το ίδιο το μέλλον της Ζακύνθου.