ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος: Με τον Ζουράρι δεν αξίζει να ασχολείσαι

Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος: Με τον Ζουράρι δεν αξίζει να ασχολείσαι

Απάντηση στη νέα κριτική από τον Κώστα Ζουράρι, έδωσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

Σε κείμενο που ανήρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο ο μητροπολίτης Καλαβρύτων απαντά στο χαρακτηρισμό γεροντάκι που του απέδωσε ο Κώστας Ζουράρις, λέγοντας «ναι είμαι γεροντάκι». Αποκαλύπτει όμως ότι ο ίδιος γεννήθηκε το 1938 ενώ ο κ. Ζουράρις το 1940.

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων κλείνει το κείμενό του λέγοντας: «Αξίζει, λοιπόν, να ασχολείται κανείς μαζί του; … Με τον κ. Ζουράρι δεν αξίζει να ασχολείσαι. Τελεία και παύλα. «Τέλος και τω Θεώ δόξα»!

Αναλυτικά η απάντηση του μητροπολίτη Καλαβρύτων

Ο «σοφός» κ. Ζουράρις .....ξανακτύπησε!

Ζουράρις: οχι μόνον «σοφος», αλλα και «νεος» ......76 ετων!

«Εκ του στόματός σου, κρινώ σε πονηρέ δούλε», ο κύριός μας, δηλ. «πονηρέ δούλε, από τα λόγια του στόματός σου θα σε κρίνω» (λουκ.19,22)

Σε προηγούμενες δηλώσεις του ο πολύ συμπαθής Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζουράρις μας αποκάλεσε «γεροντάκι» καί «γέρο Μητροπολίτη»! Ένα «γεροντάκι», που λέγει «αηδίες»!

Σήμερα 2 Δεκεμβρίου επανήλθε με νεώτερες, αλλά καί «πανέξυπνες» δηλώσεις εναντίον μας! Δεν αντιλαμβάνεται άραγε, ότι με τον τρόπο αυτό αποδεικνύει, ότι αυτός ο ταλαίπωρος καί «γέρος Μητροπολίτης» έχει γίνει εφιάλτης για τον άνθρωπο Ζουράρι; Αυτό, αγαπητοί μου, είναι μια μεγάλη επιτυχία μας! Ένα μέγιστο κατόρθωμα!

Ιδού τώρα ένα μέρος των δηλώσεών του:

«Νέα επίθεση κατά του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου για τις θέσεις που έχει εκφράσει, τις οποίες χαρακτήρισε αντιχριστιανικές και το χαρακτήρα του ιεράρχη «φασιστοειδή» έκανε ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Κώστας Ζουράρις μιλώντας «Στο Κόκκινο».

Δείτε τώρα και ένα μέρος της πολιτικής του ταυτότητος:

Είναι, πρώην μέλος του Κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος και του ευρώ-Κομμου- νιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ Εσωτερικού).

Σήμερα, λοιπόν, θα ήθελα να σας αποδείξω πόσο .........«ΣΟΦΟΣ» είναι ο άνθρωπος αυτός! Ισχυρίζεται, ότι όταν είσαι ηλικίας 78 ετών, είσαι ένα «γεροντάκι»! Όταν όμως είσαι 76 ετών, τότε είσαι ένας .......σφριγηλός νέος! «Ώδε εστίν η σοφία»!!!

Ο υποσημειούμενος γεννήθηκε ο έτος 1938! Ο επικριτής μας κ. Ζουράρις γεννήθηκε το έτος 1940! Ιδού ένα απόσπασμα από το βιογραφικό του, όπως καταχωρίζεται στη Βικιπαιδεία:

Βιογραφία

Γεννήθηκε το 1940 και είναι γιος του γιατρού σεξολόγου Γιώργου Ζουράρι. Αποφοίτησε από το Πειραματικό Σχολείο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σπούδασε Νομική στο Α.Π.Θ. και πολιτικές επιστήμες στο Παρίσι, όπου συμμετείχε στο κίνημα του Μαΐου του 1968.

Ώστε, λοιπόν, ο Καλαβρύτων, που γεννήθηκε το έτος 1938, είναι «γέρος Μητροπολίτης», ή ένα «γεροντάκι»! Και βεβαίως είναι!

Αντιθέτως, ο κ. Ζουράρις, που γεννήθηκε το έτος 1940, είναι νέος, άλκιμος, δυνατός, γεμάτος ζωντάνια, γεμάτος δύναμη! Είναι όμως; Με διαφορά μόλις δύο ετών;

Έπειτα από αυτό ποιός λέγει «αηδίες»; Το πάθος τυφλώνει τον άνθρωπο!

Τα συμπεράσματα δικά σας! Θα ήταν άραγε υπερβολή, εάν εγράφαμε, ότι ο κ. Ζουράρις έχει υποστή «σύγχυση φρενών»;

Αξίζει, λοιπόν, να ασχολείται κανείς μαζί του; … Με τον κ. Ζουράρι δεν αξίζει να ασχολείσαι. Τελεία και παύλα. «Τέλος και τω Θεώ δόξα»!

Σχετικές ειδήσεις