ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Αμβρόσιος: Το υπουργείο Παιδείας διαφημίζει τις ανώμαλες σχέσεις στα ελληνόπουλα

Αμβρόσιος: Το υπουργείο Παιδείας διαφημίζει τις ανώμαλες σχέσεις στα ελληνόπουλα

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, σε ανάρτηση στο προσωπικό του blog εξέφρασε την αγανάκτησή του για τη διδασκαλία των εμφύλων ταυτοτήτων στα γυμνάσια.

ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Αποκάλυψε ότι επέστρεψε από επαγγελματικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη και έφερε εφημερίδες και φωτογραφίες στις οποίες η αμερικανική μεγαλούπουλη χαρακτηρίζεται ως Gay City, δηλαδή ως η πόλη των ομοφυλόφιλων.

«Έφερα, λοιπόν, μαζί μου ένα φύλλο αυτής της εφημερίδος και προβληματίζομαι, εάν πρέπει να το αποστείλω στον κ. Υπουργό της α-Παιδείας, προκειμένου να εμπλουτίσει την ύλη του, δηλ. το εποπτικό υλικό, του φακέλλου: «έμφυλες σχέσεις», λέει ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος και απευθύνει θερμή έκκληση στους υπολοίπους μητροπολίτες «Σεβασμιώτατοι εν Χριστώ Αδελφοί, Συνοδικοί Σύνεδροι, Αδελφικώς παρακαλούμεν, σπεύσατε! Αποκαταστήσατε την αλήθεια! Καταδικάσατε αυτήν την άφρονα ενέργειαν του Υπουργού Παιδείας! Ο σοδομισμός δεν χρειάζεται ως μάθημα στα παιδιά μας!»

Η προφητεία του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου

«Χωρίς ίχνος εντροπής δηλ. το Υπουργείο Παιδείας επιχειρεί να «διαφημίσει» τις ανώμαλες σχέσεις στα Ελληνόπουλα, ώστε αυτά να μη αποστρέφονται πλέον τους διάφορους oμοφυλόφιλους, αλλά ίσως - ίσως και να μάθουν, ότι και αυτός ο τρόπος ζωής και σχέσεων είναι ένας κοινωνικά αποδεκτός τρόπος ζωής! Τώρα μάλιστα που, με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, έχει νομιμοποιηθεί ο σοδομισμός, επιπροσθέτως δε έχει δοθεί το δικαίωμα νομίμου κτήσεως τέκνων από τα «ζευγάρια» αυτά, όλα αυτά θα θεωρούνται πλέον ως «νόμιμα και φυσιολογικά!... Έτσι, λοιπόν, τα παιδιά μας θα μάθουν όλα αυτά τα πολύ ....ωφέλιμα πράγματα για την περαιτέρω ζωή τους! Πλην όμως τι κρίμα! Εντελώς αδιάντροπα εισάγεται στις ψυχές των παιδιών η πιο σιχαμερή σαρκικής φύσεως ανθρώπινη σχέση. Τίνων άραγε τα σχέδια υπηρετούν οι άθεοι Κυβερνήτες μας; Προφανώς της λεγόμενης «παγκοσμιοποίησης», η οποία θέλει να μετατρέψει την ανθρώπινη Κοινωνία σε ένα σύνολο «παλαβών», άμυαλων δηλ. πολιτών, οι οποίοι δεν θα ημπορούν πλέον να αναγνωρίζουν «το μαύρο από το άσπρο», καθώς θα είναι θύματα αυτού του λεγόμενου «αχταρμά», για τον οποίο προφητικά, θα έλεγα, μιλούσε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κυρός Χριστόδουλος!», αναφέρει μεταξύ άλλων ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος.

Έντονος προβληματισμός στην Ιερά Σύνοδο

Στο μεταξύ έντονος προβληματισμός επικράτησε την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (ΔΙΣ) για τη θεματική εβδομάδα κατά την οποία τα παιδιά του Γυμνασίου θα κληθούν να μάθουν για στερεότυπα, τα οποία σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, δεν ισχύουν πλέον στην οικογένεια και στις σχέσεις των δύο φύλων.

Οι έμφυλες ταυτότητες αναμένεται να συζητηθούν και στην ιεραρχία, η οποία συνέρχεται στις 8 και 9 Μαρτίου με θέμα τα Θρησκευτικά, την εκκλησιαστική εκπαίδευση και το διάλογο με τους ρωμαιοκαθολικούς.

Εκκλησιαστικοί κύκλοι, μιλώντας στο Νewsbomb.gr εξέφρασαν τη δυσφορία τους για τη μήνυση εναντίον του μητροπολίτη Πειραιώς καθώς όπως είπαν γίνεται μία προσπάθεια φίμωσης και παραγκωνισμού της Εκκλησίας. Ωστόσο, οι ίδιες πηγές τη χαρακτήρισαν αναμενόμενη την επίθεση εναντίον του μητροπολίτη Πειραιώς καθώς όπως τόνισαν αντιστέκεται σθεναρά στα σχέδια θρησκευτικού αποχρωματισμού της Ελλάδας.

Σχετικές ειδήσεις