ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Νέα βλασφημία προς το Χριστιανισμό: Οι άθεοι ετοιμάζουν δείπνο με κρέας τη Μεγάλη Παρασκευή

Νέα βλασφημία προς το Χριστιανισμό: Οι άθεοι ετοιμάζουν δείπνο με κρέας τη Μεγάλη Παρασκευή

Σχέδιο αποχριστιανισμού της Ελλάδας βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς όλες οι δυνάμεις απίστων και αθέων έχουν βάλει σκοπό να ξεριζώσουν το Χριστιανισμό από τη χώρα μας και να προκαλέσουν το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων.

Οι άθεοι, οι οποίοι όλη τη χρονιά δεν δίνουν στίγμα των πιστεύω τους, αποφάσισαν τη Μεγάλη Εβδομάδα να «δραστηριοποιηθούν». Τη Μεγάλη Παρασκευή, την πιο πένθιμη μέρα του Χριστιανισμού, αποφάσισαν να διοργανώσουν γεύμα με ψητό κρέας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την ακριτική μας Ξάνθη.

Το ετερόκλητο στοιχείο είναι ότι οι άθεοι, δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του Θεού, αλλά με το κείμενο της, η Ένωση Αθέων μέμφεται τη μεγαλύτερη ημέρα πένθους των Χριστιανών λέγοντας ότι η Παρασκευή 14 Απριλίου έχει και το ψευδώνυμο «Μεγάλη».

«Απέχουμε μόνο από το πένθος και τη νηστεία και όχι από τη λογική, και ειδικά όχι με βάση εντολές εκπροσώπων υποτιθέμενων υπερφυσικών όντων», αναφέρουν οι άθεοι παρουσιάζοντας το «φανερό δείπνο» της ντροπής που ετοιμάζουν και φέτος τη Μεγάλη Παρασκευή.

Μόνο που όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως άθεοι δεν απαντούν στο βασικό ερώτημα: Γιατί από τη στιγμή που δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του Θεού, κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να Τον λοιδορήσουν; Γιατί από τη στιγμή που υποστηρίζουν ότι σέβονται τα πιστεύω των συνανθρώπων μας προκαλούν τους Έλληνες Χριστιανούς όταν τη μεγαλύτερη μέρα πένθους του Χριστιανισμού, τη Μεγάλη Παρασκευή υβρίζουν τη θρησκεία τους.

Προκύπτει λοιπόν το ερώτημα: Ποιοι θέλουν να ξεριζώσουν το Χριστιανισμό από την Ελλάδα μας και γιατί θέλουν να μας επιβάλουν να ξεχάσουμε τα ήθη, τα έθιμα και πολιτιστική μας κληρονομιά;

To φανερό δείπνο της ντροπής

Σε ανάρτηση που έκανε η Ένωση Αθέων, στην ιστοσελίδα της, όπως αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του το Newsbomb.gr το Σάββατο 8 Απριλίου, αλλά και σε σχετικό event που δημιούργησε στο facebook μέμφεται τη μεγαλύτερη ημέρα πένθους των Χριστιανών λέγοντας ότι η Παρασκευή 14 Απριλίου έχει και το ψευδώνυμο «Μεγάλη».
Επίσης, για όλους όσοι δεν παραβρεθούν στο δείπνο τους τους καλούν να συμμετάσχουν από το σπίτι ανεβάζοντας τις προσωπικές τους φωτογραφίες στο διαδίκτυο με το hashtag το #faneros_deipnos

Είναι τόσο μεγάλο το μένος της Ένωσης Aθέων εναντίον των Χριστιανών και της Ορθοδοξίας και βιάζονται τόσο πολύ να λοιδωρήσουν τη θρησκεία μας που (προφανώς) έκαναν copy paste το κείμενο από το περσινό δείπνο της ντροπής που διοργάνωσαν αλλάζοντας μόνο τον τίτλο. Έτσι ενώ καλούν τους ακολούθους τους σε "γλέντι" την Μεγάλη Παρασκευή 14/4 ως ημερομηνία βάζουν το 2016.

news bomb atheoi



Ακολουθούν τα σημαντικότερα σημεία της πρόσκλησης της ντροπής που απευθύνει η Ένωσης Αθέων:

Είναι ο καιρός των ανοιξιάτικων διακοπών και η Ένωση Αθέων σας προσκαλεί και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση πλέον της χώρας μας που δεν απαιτεί κρατική δεισιδαιμονία και κρατικές δαπάνες. Απέχουμε μόνο από το πένθος και τη νηστεία και όχι από τη λογική, και ειδικά όχι με βάση εντολές εκπροσώπων υποτιθέμενων υπερφυσικών όντων.

Κρεατοφάγοι, αποκλειστικοί χορτοφάγοι και όλοι/ες ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι. Δεν θα υπάρχει ενιαίο μενού ή προκαθορισμένο κόστος, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας. Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!

Την Παρασκευή 14-04-2016 (γνωστή και με το ψευδώνυμο "Μεγάλη") στις 8 μ.μ. Στην Αθήνα η εκδήλωση θα γίνει σε ψητοπωλείο απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο. Στη Θεσσαλονίκη, θα συναντηθούμε Ερμού & Αριστοτέλους, μπροστά στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. Για την Ξάνθη στείλτε μήνυμα για πληροφορίες. (Αν ενδιαφέρεστε να οργανώσετε και στη δική σας πόλη, επικοινωνήστε μαζί μας!)

Αν θέλετε να συμμετάσχετε διαδικτυακά, χρησιμοποιήστε για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας.