ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις στο Δήμο Κιλκίς: Μέχρι 20/8 οι αιτήσεις

Προσλήψεις
Η προθεσμία αιτήσεων λήγει 20/8/2021
ΙΝΤΙΜΕ/Φωτογραφία αρχείου

ΑΣΕΠ: Με 33 άτομα ενισχύεται ο Δήμος Κιλκίς - Δείτε ειδικότητες

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή αναγκών του Τμήματος Καθαριότητας της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου και της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς.

Δείτε στον πίνακα τις θέσεις εργασίας:

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο δικτυακό τόπο του Δήμου Κιλκίς (www.e-kilkis.gr) καθώς και στο κατάστημα του Δήμου Κιλκίς, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η προθεσμία λήγει 20/8/2021 και ώρα 24.00. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) Στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας (www.e-kilkis.gr) β) Στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ www.asep.gr.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.