ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις στον Δήμο Πειραιά: Μέχρι την Παρασκευή (4/3) οι αιτήσεις

Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)
Δείτε ειδικότητες
ΙΝΤΙΜΕ/Φωτογραφία αρχείου

ΑΣΕΠ: Με 40 άτομα ενισχύεται ο  Δήμος Πειραιά - Δείτε ειδικότητες

Οι προσλήψεις θα γίνουν για την κάλυψη αναγκών του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.), που εδρεύει στον Πειραιά επί της οδού Καραγεώργη Σερβίας 6, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Υποστήριξη του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά με την διδασκαλία (εκμάθηση ) των αντίστοιχων Μουσικών Οργάνων καθώς και συμμετοχή τους στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που υλοποιούνται από το Π.Μ.Κ.Π.» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα μήνες (12).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση τους δηλώνοντας ρητώς την ειδικότητά τους, τον κωδικό θέσης της προκήρυξης καθώς και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Π.Α.Ν., είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικάμε συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.), Αλκιβιάδου 126 Πειραιάς, Τ.Κ. 185 35, 6ος όροφος. Πληρ. 210-4116107.

Η προκήρυξη θα είναι διαθέσιμη στο δημόσιο διαδικτυακό τόπο του Ο.Π.Α.Ν.

Ανάρτηση ολόκληρης της προκήρυξης να γίνει στο χώρο Ανακοινώσεων του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Πειραιά –Αλκιβιάδου 126 Πειραιάς, Τ.Κ. 185 35,6οςόροφος.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έως και την 4/3/2022.

Διαβάστε επίσης:

ΟΑΕΔ: Ποινολόγιο για τους ανέργους που δεν ακολουθούν τους κανόνες