ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΣΕΠ 9Κ/2022: Τα οριστικά αποτελέσματα για τις θέσεις στον e-ΕΦΚΑ

ΑΣΕΠ 9Κ/2022: Τα οριστικά αποτελέσματα για τις θέσεις στον e-ΕΦΚΑ

ΑΣΕΠ - Όλες οι ειδήσεις: Τα αποτελέσματα για τις 18 θέσεις θέσεων μονίμου προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης - e-ΕΦΚΑ (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων)

Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 9Κ/2022 (Φ.Ε.Κ. 78/τ. Α.Σ.Ε.Π./7.12.2022), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, δεκαοκτώ (18) θέσεων μονίμου προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης - e-ΕΦΚΑ (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων), σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Κάντε κλικ ΕΔΩ και δείτε τα οριστικά αποτελέσματα