ΕΡΓΑΣΙΑ

Αλέξης Μητρόπουλος στο Newsbomb.gr: Όλη η αλήθεια για το τι θα γίνει με τις συντάξεις (vid)

Αλέξης Μητρόπουλος στο Newsbomb.gr: Όλη η αλήθεια για το τι θα γίνει με τις συντάξεις (vid)

Συντάξεις: Ο γνωστός εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος εξηγεί στο Newsbomb.gr τι θα συμβεί με τις συντάξεις, τις περικοπές και τους μισθούς - Γιατί όλοι περιμένουν τις «αποφάσεις» του Eurogroup που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο και θα αποφασιστεί το μέλλον τωνσυντάξεων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - «ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ΛΕΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ

Αρχικά οι θεσμοί θα εξετάσουν αν η Ελλάδα τηρεί τις δεσμεύσεις της, αν πετυχαίνει τους στόχους που έχουν συμφωνηθεί όπως επίσης και τα μέτρα που θα πρέπει η κυβέρνηση να εφαρμόσει. Μέσα σε αυτά είναι και το μείζον θέμα των συντάξεων που απασχολεί χιλιάδες συνταξιούχους οι οποίοι στην μνημονιακή εποχή έχουν χάσει σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και το 50% της σύνταξής τους.

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Ο γνωστός και έγκριτος δικηγόρος και καθηγητής Εργατικού Δικαίου κ. Αλέξης Μητρόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο Newsbomb.gr για το τι θα γίνει με τις συντάξεις καθώς επίσης και για όλες τις ριζικές αλλαγές που έρχονται στο Ασφαλιστικό.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Μητρόπουλος «Δεν υπάρχει μέλλον στις συντάξεις. Ακόμα και τώρα να μην γίνουν οι περικοπές είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστούν».

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του καθηγητή που θα συζητηθεί

Τι λέει για τον υποκατώτατο μισθό; Πόσο θα κοστίσει η μη περικοπή των συντάξεων;

Τι αναφέρει για την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων

Η αλήθεια για τον υποκατώτατο

Διαβάστε επίσης:

Βερολίνο: Εικασίες τα δημοσιεύματα για τη θέση μας στο ζήτημα των συντάξεων στην Ελλάδα

Yπουργείο Οικονομικών: Η περικοπή των συντάξεων δεν είναι αναγκαία