ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΣΕΠ: Αυτές είναι οι 60 μόνιμες θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδας - «Βγαίνει» η προκήρυξη

ΑΣΕΠ: Αυτές είναι οι 60 μόνιμες θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδας - «Βγαίνει» η προκήρυξη
Οι θέσεις απευθύνονται ακόμα και σε απόφοιτους Λυκείου
photo: pixabay/αρχείο

ΑΣΕΠ - Όλες οι ειδήσεις: Στο Εθνικό Τυπογραφείο στάλθηκε για δημοσίευση η 1Γ/2019 Προκήρυξη που αφορά στην πλήρωση εξήντα  θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο νέος διαγωνισμός θα είναι γραπτός και θα αφορά απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε ειδικότητες όπως ΔΕ Καταμετρητών και ΔΕ Πιεστών Λιθογράφων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Για την πρόσληψη του νέου προσωπικού θα πραγματοποιηθεί ειδική πρακτική δοκιμασία, η οποία αποβλέπει σε έλεγχο του βαθμού εξοικείωσής τους με τα τραπεζογραμμάτια και τα κέρματα, της παρατηρητικότητας και της ικανότητας συγκέντρωσης και εν γένει της ικανότητας των υποψηφίων να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πραγματικών συνθηκών εκτέλεσης της εργασίας.

Ειδικότητες

ΔΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ: Μηχανική επεξεργασία τραπεζογραμματίων με επιτραπέζιες μηχανές και αυτόνομα μηχανικά συστήματα. Χειρισμός αυτόνομων μηχανικών συστημάτων συσκευασίας και καταστροφής τραπεζογραμματίων. Χειρισμός μηχανών επεξεργασίας κερμάτων οι οποίες είτε λειτουργούν αυτοτελώς, είτε συνοδεύονται από αυτόνομα συστήματα συσκευασίας. Χειρωνακτική καταμέτρηση και διαλογή τραπεζογραμματίων ή κερμάτων.

ΔΕ ΠΙΕΣΤΩΝ-ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ ή ΔΕ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ: Χειρισμός εκτυπωτικών μηχανών και διεκπεραίωση των διαδικασιών εκτύπωσης σε χαρτί.

Προσόντα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΙΕΚ ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΤΕΕ Β΄ κύκλου ή Ενιαίου Λυκείου ή Ενιαίου πολυκλαδικού Λυκείου ή Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Για τις προκηρυσσόμενες θέσεις απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα, τα
οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας
υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες
θέσεις. Τα πρόσθετα προσόντα είναι: Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Επίδομα παιδιού 2019: Αυτά είναι τα 7 SOS για να το πάρετε

Συντάξεις Απριλίου: Δείτε πότε θα γίνουν οι πληρωμές σε όλα τα Ταμεία

Σχετικές ειδήσεις