ΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΕΗ: Προσλήψεις 79 υπαλλήλων γραφείου - Πότε λήγει η προθεσμία

ΔΕΗ: Προσλήψεις 79 υπαλλήλων γραφείου - Πότε λήγει η προθεσμία
Θα υπογραφούν οκτάμηνες συμβάσεις απασχόλησης
pixabay

Ξεκίνησαν χθες (4/7/2019) οι διαδικασίες υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών μέσω ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις υπαλλήλων γραφείου στη ΔΕΗ.

Ο διαγωνισμός για την πρόσληψη υπαλλήλων στην ΔΕΗ μέσω ΑΣΕΠ αφορά υποψήφιους Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα καλύψουν θέσεις διοικητικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα πρόκειται για:

36 ΠΕ Υπάλληλοι Γραφείου
43 ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου

Θα υπογραφούν οκτάμηνες συμβάσεις απασχόλησης.

Υπενθυμίζεται ότι για την πλήρωση των θέσεων οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληρούν όλα τα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα πρόσληψης, προκειμένου να διοριστούν.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται την Δευτέρα 15 Ιουλίου.

Δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «12.02.2019» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019.

Σχετικές ειδήσεις